ZF Raylı Sistem Konsepti ile Eurasia Rail Fuarında

banner113

Eurasia Rail Fuarı’nda yeni Akıllı Teknolojileri yanında çığır açan ZF Get2 Raylı Sistem Konsepti de görücüye çıkacak.

banner114
PİYASA 10.04.2019, 10:54 10.04.2019, 10:59 Taşıma Dünyası
ZF Raylı Sistem Konsepti ile Eurasia Rail Fuarında
Get2 Raylı Sistem Konsepti tahrik için daha fazla vites ve daha az enerji mantığı ile tasarlandı. Elektrik motoru ile dişli kutusu uyumlu bir şekilde çalışarak verimlilik ve optimizasyon sağlar. Bu sayede aynı güç seviyesinde % 5’e kadar enerji tasarrufu sağlanır.

Fuara katılım kapsamında ZF Services Türk Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu “Bu fuara üçüncü kez katılıyoruz ve çok memnunuz. Ülkemizin gelişen ekonomisiyle birlikte hızla ilerleyen demiryolu, metro ve hafif raylı sistem altyapı yatırımlarını dikkate aldığımızda bu alanda bizim için önemli bir büyüme fırsatı olduğunu görüyoruz.” dedi. Sözlerine devam eden Aydınlıoğlu, ZF’nin Türkiye pazar payının artırılması için, markanın hem satış hem de satış sonrası hizmetlerdeki varlığını güçlendirmek üzere planlar yaptıklarını aktardı.

Fuar nedeniyle İzmir’de olmaktan çok memnun olduğunu aktaran ZF Raylı Sistemler Kıdemli Satış Müdürü Tobias Hoffmann “Türkiye bizim için önemli bir pazar. Hızlı ilerleyen büyük yatırımlar dikkatimizi çekiyor. Pazardaki mevcudiyetimizi nasıl artırabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca yeni teknolojilerimiz ile de pazarda fark yaratacağımıza inanıyoruz.” dedi.

2019'da ZF'nin yeni akıllı teknolojileri daha yüksek verimlilik ve güvenlik sağlayacak

Başarılı geçen prototip ve üretim öncesi uygulamaların ardından, uzaktan durum gözetimi sağlayan "Altyapı Tespit Sistemi" ve "ZF Akıllı Ürün Etiketi" üretimi geleceğin yıldızı olmaya aday. Avusturya’nın Graz şehrinin toplu taşıma şirketi olan Graz Linien, ilk adımı, 2019'un bahar aylarında, Akıllı Ürün Etiketi’nin ve ayrıca "Altyapı Tespit Sistemi"nin iki hafif raylı hattına kurulumunu yaparak temelleri atacak. Graz Linien, ZF'nin yeni durum gözetim çözümü ile önleyici bakımın yanı sıra kalıcı altyapı izleme fonksiyonuyla verimlilik ve güvenlikte artışı hedefleyecek.

Geleceğin kapsamlı durum izleme sistemi

Akıllı durum izleme sistemi connect@rail, entegre sensörlerin ve gelişmiş veri analiz araçlarının, demiryolu taşımacılığında verimlilik ve güvenliği daha ileri seviyeye nasıl götürebildiğini göstermektedir. ZF raylı sistemler için geliştirdiği çeşitli sensörler; titreşimleri, yağ kalitesini ve sıcaklık eğilimlerini kaydetmektedir. ZF tarafından geliştirilen dijital bir platform ile toplanan veriler ZF Cloud'a güvenilir bir şekilde aktarılır. Operatörler verilere bilgisayar ya da mobil cihaz üzerinden ulaşarak ZF Cloud'da toplanan analizleri ve önerilen eylem planlarını görüntüleyebilirler.

ZF, Eylül 2017’den bu yana Freiburger Verkehrs AG iş birliği ile "Akıllı Ürün Etiketi " sistemini test etmektedir. ZF, güç aktarma sistemleri ve altyapısındaki en önemli bileşenleri izlemek için çevrimiçi olarak buluttan buluta bir çözüm kullanmaktadır. Eurasia Rail 2019 fuarında ZF standına gelen ziyaretçiler, interaktif ekrandaki Akıllı Ürün Etiketi işlevlerini daha yakından görebileceklerdir.


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159