banner69

ÇETAŞ Otomotiv’den Travelium Turizm’e 11 Citroen Jumpy

banner113

banner114
ÇETAŞ Otomotiv’den  Travelium Turizm’e 11 Citroen Jumpy

1989 yılından beri turizm taşımacılığı ve araç kiralama alanında hizmet veren Travelium Turizm’in 2024 yılı yatırım planı çerçevesinde tercihi Citroen Jumpy 8+1 araçlar oldu. Araçları Çetaş Otomotiv Büyükçekmece Şubesi PSA Ticari Araç Satış Müdürü Hüseyin Özcan, Travelium Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Babur Arslan’a teslim etti. İşbirliğine yönelik günün anısına Hüseyin Özcan, Babur Arslan’a bir plaket sundu. 

Citroen Jumpy 8+1 beklentilerimizi karşılıyor

2024 yılından umutlu olduklarını ve bu beklentiler çerçevesinde de yeni yatırım planları oluşturduklarını belirten Travelium Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Babur Arslan, “35 yıldır turizm hizmet yolculuğumuza yenilenerek devam ediyoruz. Filonuzun güçlü, araçların yeni olması kaliteli ve güvenli hizmet sunulmasında çok önemli katkılar sağlıyor. 2024 yılı yatırım planı çerçevesinde bizim ihtiyaçlarımıza ve beklentilerimize uygun olan Citroen Jumpy 8+1 araçları filomuza katmaya karar verdik. Çetaş Otomotiv ile bir araya geldik ve Sayın Hüseyin Özcan ile yaptığımız görüşmelerde 11 adet Citroen Jumpy yatırımında buluştuk. Bu işbirliği sürecinde hem Sayın Hüseyin Özcan’a hem de Çetaş Otomotiv’e bize gösterdikleri ilgi ve destekler için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Turizmde Citroen Jumpy dönemi

Çetaş Otomotiv PSA Ticari Araç Satış Müdürü Hüseyin Özcan da, Citroen Jumpy 8+1 araçların turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firmaların hizmet süreçlerindeki beklentilerine uygun araçlar olduğuna dikkat çekerek, “Travelium Turizm 35 yıldır turizm taşımacılığı alanında başarıyla hizmet veriyor. Yeni araç yatırımında da tercihinin Citroen Jumpy araçlar olması bizleri çok memnun etti. Bu araçların kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile hareket eden Travellium Turizm’in hizmet süreçlerine katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Yeni işbirlikleri de yapmaya da hazır olduğumuzu belirterek, Citroen Jumpy araçların hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159