banner69

Hasmer Otomotiv’den Özköprü Turizm, Malitur Grup ve Malatya Medine Turizm'e otobüs teslimatları

banner113

Hasmer Otomotiv’den Özköprü Turizm ve Malitur Grup’a 2 Tourismo, Malatya Medine Turizm’e Travego teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
Hasmer Otomotiv’den Özköprü Turizm, Malitur Grup ve Malatya Medine Turizm'e otobüs teslimatları

Özköprü Turizm ve Malitur Grup’a 2 Tourismo 

Hasmer Otomotiv turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren ve acentelik hizmeti veren Özköprü Turizm ve Malitur Grup’a 2 adet Tourismo 15 RHD teslimatı gerçekleştirdi. Araçları Özköprü Turizm Genel Müdürü Aziz Köprü teslim aldı. Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, “Özköprü Turizm ve Malitur Grup ile 5 adetlik otobüs satışına yönelik bir anlaşmamız vardı. Bu anlaşmanın ilk 2’sini 26 Nisan’da teslim etmiştik. 7 Temmuz 2022 tarihinde de 2 adet Tourismo 15 RHD teslimatı daha yaptık. Kalan 1 aracı da önümüzdeki aylarda teslim edeceğiz. Yeni araçların Özköprü Turizm ve Malitur Grup’a hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” dedi. 

Malatya Medine Turizm’e Travego 

Hasmer Otomotiv, Malatya Medine Turizm’e 1 adet Travego 16 teslimatını 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirdi. Araç, Malatya Medine Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin ve firma yetkilileri Ramazan ve Veysel Keskin’e teslim edildi. Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, “Bu yıla yönelik Malatya Medine Turizm ile 5 adetlik Travego 16 yatırımına yönelik anlaşma yapmıştık. Bu araçların 4’ünü 13 Nisan 2022 tarihinde teslim etmiştik. 7 Temmuz’da da kalan 1 adet aracı teslim ettik. İşbirliğimiz artarak devam edecek. Yeni aracın şirkete hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159