banner69

Hastalya Otomotiv’den Mert Turizm’e 1 adet Tourismo 15

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Hastalya Otomotiv Mert Turizm’e Tourismo 15 teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 18.08.2022, 18:00 Erkan YILMAZ
Hastalya Otomotiv’den Mert Turizm’e 1 adet Tourismo 15

1993 yılından beri turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İstanbul merkezli Mert Turizm filosuna Tourismo 15 otobüs kattı. Teslimat satışı gerçekleştiren Hastalya Otomotiv tarafından firma sahibi Mert Yılmaz’a gerçekleştirildi. Yeni yatırımla ilgili Mert Yılmaz, Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu. Mert Yılmaz, “Çok bir zor dönemden geçiyoruz. Ancak yeni yatırım yapmakta zorunluluk. ‘Bu işi biraz yapayım, bırakayım’ diyemezsiniz. Bizim şirketimiz 29 yıllık bir şirket. Onun içinde yeni yatırımlar olmak zorunda. Ayrıca yeni otobüsler özellikle Mercedes araçlar hem teknolojik açıdan hem de işletme maliyetleri açısından yeni imkanlar da sunuyor” dedi.

Mert Yılmaz, Mercedes tercihlerinin nedenlerini de şu şekilde açıkladı: Hem araçlardaki teknolojik seviye hem işletme maliyetleri açısından sunduğu avantajlar ile her zaman Mercedes otobüsler tercihte öne çıkıyor. Hastalya Otomotiv’e de bize gösterdikleri ilgi ve destekler içinde teşekkür ederiz ” dedi. Bu yıl İstanbul’da turizm hareketliliğinin beklendiği gibi çok yüksek seviyede geçmediğini belirten Mert Yılmaz, “Eylül-Ekim ayında daha iyi bir hareketlilik bekliyoruz” dedi.

Hastalya Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Mertcan Yararbaş, Mert Turizm ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Mert Turizm 29 yıllık süreciyle turizm taşımacılığı alanının önemli firmaları arasında yer alıyor. Yeni Tourismo yatırımınında firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Yeni işbirlikleri sürecinde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159