banner69

Otokar bayii Atalay Otomotiv'den İZTAD ve EGETURDER üyelerine yemek

banner113

İzmir Toplu Taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği (İZTAD) ve Ege Turizm Taşımacıları Derneği (EGETURDER) üyeleri Otokar’ın İzmir bayisi Atalay Otomotiv’in iftar organizasyonunda buluştular.

banner114
TURİZM TAŞIMA 24.04.2023, 14:49 24.04.2023, 15:13 Taşıma Dünyası
Otokar bayii Atalay Otomotiv'den İZTAD ve EGETURDER üyelerine yemek

Hbr: Cumhur ARAL

Otokar’ın İzmir bayisi Atalay Otomotiv’in ev sahipliğinde Kordon’daki Tavacı Recep Usta’da 14 Nisan 2023 Cuma akşamı gerçekleşen iftar organizasyonuna Otokar Yurtiçi Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, Kamu Bölge Satış Yöneticisi Yekta Doğan, Satış Sonrası Hizmetler Bölge Sorumlusu Nuri Vural, Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Atalay, Emre Atalay, İZTAD Başkanı Coşkun Altın, Yönetim Kurulu Üyeleri, EGETURDER Başkanı Özer Bür, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İzmir merkezli firmaların sahip ve yöneticileri ile Taşıma Dünyası Gazetesi Bölge Temsilcisi ve İZTAD Basın Danışmanı Cumhur Aral katıldı. 

Otokar Yurtiçi Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, İzmir’de her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğinde İZTAD ve EGETURDER üyeleri ile biraraya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade edeek, “Bayimiz Atalay Otomotiv’e bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz” dedi. Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay ise ‘iş ortağımız olarak gördüğümüz taşımacı dostlarımızla biraraya gelmekten ve onları ağırlamaktan dolayı mutluyuz” dedi. İZTAD Başkanı Coşkun Altın ve EGETURDER Başkanı Özer Bür’de yaptıkları açıklamada, “Bu güzel organizasyon ve davetleri için Otokar bayi Atalay Otomotiv’e ve bizim her zaman yanımızda olan, iş sürecinde desteklerini esirgemeyen Otokar yönetimine teşekkür ediyoruz” dediler. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159