banner69

SystemTransport 2 Tourismo otobüs aldı

banner113

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle Hassoy Otomotiv, System Transport Ulaşım Hizmetleri AŞ’ye 2 adet Tourismo teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 18.04.2022, 15:00 19.04.2022, 13:55 Taşıma Dünyası
SystemTransport 2 Tourismo otobüs aldı

Araçlar, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Özgür Taşgın, Yurtiçi Otobüs Filo Satış Koordinatörü Taylan Özyiğit, Mercedes-Benz Kamyon Finansman Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Üşenmez, Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Selim Saral, Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan tarafından System Transport Ulaşım Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Arık’a ‘hayırlı olsun ve bol kazanç getirsin’ dilekleriyle teslim edildi. 

Her zaman olduğu gibi…

Teslimat sonrasında, Taşkın Arık, Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. 2 yılı aşkın süredir yaşanan pandemi nedeniyle araçların çalışamadığını belirten Arık, “Araçların yenilenme ihtiyacı oluştu. Yenilenmeye yönelik adımlarımızı da her zaman olduğu gibi hem otobüs hem hafif ticari araç tarafında Mercedes-Benz markası yönünde atıyoruz. Mercedes araçlar satış sonrası hizmet sürecinde, yedek parça temininde, ikinci el değeri konusunda her zaman memnuniyet yaratıyor. Bu memnuniyet Mercedes markasını öne çıkartıyor. Bundan sonra da tercihimiz bu yönde olacak. Mercedes-Benz Türk yöneticileri Sayın Osman Nuri Aksoy, Sayın Burak Batumlu ile çok iyi bir ilişki içerisinde olduk. Doğru bir satış süreci yaşanması için her türlü desteği veriyorlar. Teşekkür ediyorum” dedi.

Hassoy Otomotiv aileden biri gibi 

Hassoy Otomotiv ile çok eski yıllara dayanan dostlukları olduğunu belirten Taşkın Arık, “Hassoy Otomotiv ile 2005 yılından beri çalışıyorum. Bana güven veriyorlar. Bize müşteri gibi değil, aileden biri gibi davranılıyor. Her süreçte çözüm odaklı ilerliyorlar. Uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Bundan mutluyum” diye konuştu.  

Yatırımlarımız devam edecek

Bu yıla yönelik 5 adetlik bir otobüs yatırım planı oluşturduklarını belirten Arık, “Otobüs tarafında planımızın 2 adedini gerçekleştirdik. 3 adet daha olacak. Öte yandan 8 adet Sprinter ve 10 adet Vito yatırımımız daha olacak. Burada temel hedefimiz filoyu yüzde 20 civarında küçültüp, daha nitelikli hale getirmek. Yaptığımız iş hata kabul etmiyor. O yüzden yenilik yapmak durumundayız. Eski araba ile varlığınızı sürdürmeniz çok daha zor olacaktır” dedi.

Mayıs ile hareketlilik artacak

Turizm taşımacılığına yönelik beklentilerin olumlu olduğunu vurgulayan Taşkın Arık, “Çok fazla müşteri ziyareti yapıyorum. Benim gördüğüm; Eylül ayına gelmeden 2019 seviyelerini yakalayabileceğimiz. Çok ciddi talep olacak. Bu talep araç ihtiyacı da doğuracak. Yalnız şu da var ki, çok ağır bir pandemi süreci yaşadık. Hala pandeminin etkileri tam atlatılmış değil. Peşinden Rusya-Ukrayna savaşı geldi. Çok ciddi maliyet artışları yaşandı. Belirsizliklerle beraber yine de rezervasyonlara baktığımızda iyi bir yaz sezonu geçeceği görünüyor” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159