Amasya’ya Hilton Garden Inn Geliyor

banner113

Hilton Garden Inn Amasya, halihazırda faaliyet gösteren ve geliştirme aşamasında 20’den fazla tesisi bulunan Hilton Garden Inn markasının portföyüne katılıyor. 2024 yılında açılması beklenen Hilton Garden Inn Amasya, şehrin ilk uluslararası markalı oteli olacak.

banner114
TURİZM 10.03.2022, 15:05 Erkan YILMAZ
Amasya’ya Hilton Garden Inn Geliyor

Hilton, Hilton Garden Inn Amasya'nın açılışı için Aksav İnşaat Turizm ve Temizlik Sanayi Ltd. Şti. ile franchise anlaşması imzaladığını açıkladı. 2024 yılında açılması beklenen 100 odalı tesis, tarihi şehirdeki ilk uluslararası marka olacak.Şehir merkezinde konumlanan tesis; Amasya’nın tarihi yerlerine, ofislere ve perakende satış noktalarına yürüme mesafesinde olup, tarih ve kültür keşfinden iş seyahatlerine kadar birçok seyahat ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Tuğrul Temel, "Hilton Garden Inn Amasya, zengin mirası, Osmanlı mimarisi, Yeşilırmak vadisi boyunca uzanan konumu ve tarihiyle ünlü bu destinasyonu ziyaret eden konuklara olağanüstü bir hizmet sunacak. Bu anlaşma, 2022 içinde açılacak Hilton Garden Erzurum ve Hilton Garden Inn Balıkesir de dahil olmak üzere, faaliyette veya geliştirme aşamasında olan 20'den fazla tesisiyle Hilton Garden Inn markasının Türkiye'deki başarısını vurguluyor" dedi.

Hilton Garden Inn Amasya misafirleri, tüm gün açık restoran, kafe ve 200 metrekarenin üzerinde etkinlik ve toplantı alanından faydalanabilecek. Orta Karadeniz’in en önemli destinasyonlarından biri olan Amasya, 8500 yıllık tarihi, eşsiz coğrafyası ve doğal güzellikleriyle "yaşayan müze" olarak kabul ediliyor. Şehir aynı zamanda mermer, mobilya ve metal gibi alanlarda uzmanlaşmış onlarca üretim tesisine ev sahipliği yapan bir sanayi merkezi olarak öne çıkıyor. Hilton'un Türkiye'de Conrad Hotels & Resorts, LXR Hotels & Resorts, Curio Collection by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton markaları genelinde faaliyette ya da geliştirilmekte olan yaklaşık 100 tesisi bulunuyor. Daha fazla bilgi için www.hgi.com veya http://newsroom.hilton.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Hilton 

Hilton (NYSE: HLT), önde gelen bir küresel konaklama şirketidir ve portföy içeriğinde 122 ülke ve bölgede bir milyondan fazla odalı 6800’den fazla mülkten oluşan dünya standartlarında 18 marka bulunmaktadır. Dünyanın en misafirperver şirketi olma misyonunu yerine getirmeye kendini adamış Hilton, 100 yılı aşkın tarihinde 3 milyardan fazla misafiri ağırladı, 2021 Dünyanın En İyi İş Yerleri listesinde en üst sıralarda yer aldı ve Dow Jones Sürdürülebilirlik Endekslerinde 2020 Küresel Sektör Lideri seçildi. 2020 yılında, Hilton CleanStay tanıtıldı ve dünya çapındaki otellere endüstri standartlarını belirleyen bir temizlik ve dezenfeksiyon standardı getirildi. Ödüllü konuk sadakat programı Hilton Honors aracılığıyla, doğrudan Hilton’dan rezervasyon yapan 128 milyondan fazla üye, otel konaklamaları ve paranın satın alamayacağı deneyimler için Puanlar kazanabiliyor, ayrıca oda seçimi ile temassız check-in, Dijital Anahtar ve Bağlantılı Oda ile anında avantajlardan yararlanabiliyor. Daha fazla bilgi için newsroom.hilton.com‘ı ziyaret edebilir ve Hilton ile iletişime geçebilirsiniz: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ve Youtube.

Hilton Garden Inn 

Ödüllü Hilton Garden Inn markası, iş ve tatil amaçlı seyahat eden konuklara lüks ve uygun fiyatlı konaklama olanakları sunar. Hilton Garden Inn, her konuğun deneyimini iyileştirme ve geliştirme konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit ediyor. Dünya çapında 55 ülke ve bölgede 940 otel ile marka, her konuğuna gün başlangıcı itibariyle eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Hilton Garden Inn'de hgi.com adresinden veya sektör lideri Hilton Honors uygulaması aracılığıyla rezervasyon yaparak harika bir konaklama deneyimi yaşayın. Doğrudan tercih edilen Hilton kanalları üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri anında avantajlara erişebilir. Newsroom.hilton.com/hgi adresinde Hilton Garden Inn hakkında daha fazla bilgi için Facebook, Instagram ve Twitter'dan takip edin.

Yorumlar (2)
Turgut Borazancı 8 ay önce
Acaba tam açılma zamanı tarih olarak verirseniz sevinirim.Teşekkürler
Erkan Yılmaz 8 ay önce
Turgut bey tam bir tarih vermiyor 2024 yılı içinde deniliyor bilginize
banner117
15
açık
banner159