Bu sayımızda, otobüs, uçak ve tren biletlerinde iptal ve açığa alma kurallarını karşılaştırıyor; “Taşıma Modlarında Eşitlik Yok!” manşetiyle şehirlerarası otobüs taşımacılığındaki yeni düzenlemeleri değerlendiriyoruz.

Dr. Zeki Dönmez’in Karayolu Taşıma Yönetmeliği değişikliği analizi, MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’in2026 ayakta kalma senesi” mesajı, Barbaros Oktay’ın ACEA Otobüs Bölümü Başkanlığı, TÜSTED’de Murat Arslan’ın yeniden başkan seçilmesi, bayram ve sezon öncesi hızlanan otobüs teslimatları ile Kâmil Koç’un UEFA Avrupa Ligi Finali’ndeki 100. yıl coşkusu bu sayıda öne çıkan başlıklar arasında.

Taşıma Dünyası Gazetesi 25 Mayıs 2026 tarihli 464. sayısını PDF Formatından Okuyabilirsiniz.

Taşıma Dünyası Gazetesi Dijital Yayını, Facebook, Twitter, Linkedin, İnstagram, Mail ve tasimadunyasi.com üzerinden okuyucularıyla buluşuyor.

Gazeteniz Taşıma Dünyası doğrudan ulaşması için, mailinizi [email protected] mailine gönderebilirsiniz.

Taşıma Dünyası Gazetesi 29 Ekim 2025 tarihli 454. sayısını PDF Formatından Okuyabilirsiniz
Taşıma Dünyası Gazetesi 29 Ekim 2025 tarihli 454. sayısını PDF Formatından Okuyabilirsiniz
İçeriği Görüntüle

www.tasimadunyasi.com

[email protected]