Esadaş Turizm 15 Mercedes Travego aldı

banner113

Esadaş, 55’i özmalla birlikte filosundaki 70 otobüsün tamamı Mercedes-Benz Travego’dan oluşuyor. Şimdi ise 15 yeni Travego yatırımı yaptı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 23.04.2016, 16:57 25.04.2016, 12:08 Taşıma Dünyası
Esadaş Turizm 15 Mercedes Travego aldı
Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde, 22 Nisan Cuma günü gerçekleşen teslimata Esadaş Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şenpolat, Mercedes-Benz Türk Otobüs  Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Koluman İstanbul Otobüs Satış Müdürü Önder Gökçe, Hassoy Otobüs Satış Müdürü Selim Saral katıldı. Teslimatı Has Otomotiv, Mengerler, Hassoy ve Koluman bayileri birlikte gerçekleştirdi. 


Aracı görmeden aldı 
Mercedes Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Şubat ayında lansmanı yapılan yeni Travego’yu, Esadaş Turizm’e, teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Esadaş ile yıllara dayanan bir işbirliği içinde olduklarını belirten Batumlu, “Esadaş’ın, bize, araçlarımıza güveni çok fazla. Aracı görmeden yatırım yapması Mercedes’e ne kadar güvendiğinin bir göstergesi. Esadaş yatırım anlamında da öncü bir firma; bu anlamda da bizim için çok önemli ve çok değerli bir firma. Yatırımda yine öncülük yaptı, alımlarda başrolü üstlendi. İş ortaklarımız; aracın yakıt ekonomisini, uzun servis aralıklarını, konforunu ve güvenliğini takdir ederek bu yatırımı yapıyor. Bu büyük yatırımın; kazasız, belasız, bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi. 

Mercedes’e odaklandık 
Esadaş Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şenpolat, “Burak Bey’in dediği gibi biz arabayı görmeden karar verdik. Yıllardır ticaretimizde ilk önce yolcuya, sonra Mercedes’e göre odaklanarak yaşıyoruz. Bundan da bugüne kadar zarar görmedik. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Mercedes’e de bu güveni bize verdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

1,5 milyon yolcu hedefi 
2016 yılında 1,5 milyon yolcu taşımayı planladıklarını dile getiren Şenpolat, “Geçen yıl 1,5 milyon civarında yolcu taşımıştık. Bu sene filo sayısında aşırı bir artış düşünmüyoruz. Elimizdeki eski filoyu yenileyip yolumuza devam edeceğiz” dedi.



Mercedes’e gönülden bağlı 
Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, uzun yıllardan beri olumlu bir işbirliği içinde olduklarını belirttiği Esadaş’ın Mercedes için özel bir firma olduğunu vurguladı: “Bizi mutlu eden bir alışveriş bu. İlkleri yaşamak her zaman Esadaş’ın karakterinde var. Yeni bir ürüne yatırım yapmak, herkesin kolay alabileceği bir karar değil. Bu karar markaya ve firmalara olan güvenden geliyor. Biz bu işbirliğinden son derece memnunuz” dedi. 



Araçlarımız ekonomik
Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Esadaş Turizm’in kendisi için ayrı bir yeri olduğunu, 1986 yılından bu yana Esadaş Turizm ile işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi: “Mevcut araçlarımız çok ekonomik. Müşterilerimiz açısından son derece olumlu. Umarım her şey yolunda gider, bu yatırımların da devamını dileriz. Hayırlı uğurlu olsun.” 



Esadaş ile çalışılması güzel 
Koluman İstanbul Otobüs Satış Müdürü Önder Gökçe, alımın büyüklüğünden dolayı 4 bayinin birlikte çalıştığını belirterek, “Hayırlı uğurlu olsun, nice yeni alımlar diliyorum” diye konuştu. ■

Yeni Travego yakıt ekonomisi ile kullanıcısını memnun ediyor 
Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, yeni Travego’nun 100 km’de 19 ile 22 litre arasında yakıt tükettiğini belirterek, “Mevcut arabaların 100 km’de yakıt tüketimi ile Euro 6 motorlu yeni aracımızın, 100 km’deki yakıt tüketimini karşılaştırdık. Bir senede tüketilen yakıtta elde edilecek, tasarruf edilecek, yani cepte kalacak tutar ne diye bu hesapları beraber yaptık. Eski Travego’da 100 km’de 29 litre yakıt tüketimi gerçekleşirken, yeni Travego’da bu oran 19-22 litre arasında. Bu bizim için çok sevindirici. Müşterilerimizin de bu yatırımı yaptıklarında, yakıt ekonomisi anlamında ne kadar tasarruf edeceğini görmek, bizim açımızdan çok muazzam bir güven sağlıyor. Bu araçların bu yakıt ekonomisi ile bir çığır açacağını düşünüyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159