Anadolu Isuzu’dan İlaydam Turizm’e 10 Novo Lux

banner113

İzmir merkezli İlaydam Turizm filosuna 10 Isuzu Novo Lux araç kattı. Filosundaki Isuzu marka araç sayısı bu yatırımla 25’e çıkan İlaydam Turizm’in filosunda 80’i aşkın özmal araç var. Araçların satışını Anadolu Isuzu Yetkili Araç Satış Bayi Uzun Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 12.12.2016, 11:23 12.12.2016, 11:28 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu’dan İlaydam Turizm’e 10 Novo Lux
İzmir merkezli İlaydam Turizm filosuna 10 Isuzu Novo Lux araç kattı. Filosundaki Isuzu marka araç sayısı bu yatırımla 25’e çıkan İlaydam Turizm’in filosunda 80’i aşkın özmal araç var. Araçların satışını Anadolu Isuzu Yetkili Araç Satış Bayi Uzun Otomotiv gerçekleştirdi. 
Teslimat töreninde İlaydam Turizm firma sahibi Yücel Şengün, Anadolu Isuzu Otobüs Satış Sorumlusu Emin Günışık, bayi Uzun Otomotiv Genel Müdürü Sadık Kıyak, hazır bulundu. İzmir merkezli İlaydam Turizm İzmir ile Manisa’da personel, okul ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veriyor. 

Hedeflerimizi büyüttük 
Taşımacılık işinin baba mesleği olduğunu ve 1965 yılından beri taşımacılık alanında faaliyet gösterdiklerini belirten İlaydam Turizm firma sahibi Yücel Şengün, “Bireysel taşımacı olarak hizmet verirken 2000 yılında firmamızı kurduk. Filomuzda 80’in üzerinde kendi öz mal aracımız var. Yenilik yapmak adına Isuzu Novo Lux yatırımı yaptık. Yeni yatırımla birlikte Isuzu araç sayısı 25 oldu. Novo Lux araçların konforlu iç dizaynı ve işletim sürecindeki avantajları tercihimizde önemli etken oldu. Ayrıca  Anadolu Isuzu yetkililerin ve bayinin yakın ilgisi ve desteği, satış sonrası sürecinde kaliteli hizmet nedeniyle yatırımımızı Isuzu’dan yana kullandık” dedi. 2017 yılında yeni iş bağlantıları olduğu takdirde yine yatırım yapmak istediklerini belirten Şengün, “Yaşanan ekonomik zorluklara rağmen 2016 yılını iyi kapatıyoruz. Geleceğe yönelik umutlarımız da, hedeflerimizde büyük. Bu beklenti çerçevesinde zaten 10 adetlik Isuzu Novo Lux yatırımı yaptık” dedi. 

Hayırlı olsun 
Anadolu Isuzu Otobüs Satış Sorumlusu Emin Günışık’da İlaydam Turizm ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İlaydam Turizm ekonomik sıkıntılara rağmen kaliteli hizmet yapısı ile büyümeye odaklanmış bir firma. İlaydam Turizm’in büyüyen hedeflerine Anadolu Isuzu olarak katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Anadolu Isuzu tercihlerinden dolayı teşekkür ediyor ve Novo Lux araçların İlaydam Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. İlaydam Turizm ile önümüzdeki yıl da işbirliğimizin süreceğine inanıyoruz” dedi.    

Firmaların yanındayız 
Araçların satışını gerçekleştiren Anadolu Isuzu bayi Uzun Otomotiv Genel Müdürü Sadık Kıyak’ta yaptığı açıklamada, bölgelerinde taşımacık faaliyetinde bulunan her firma ile yakın ilişki içinde olduklarını belirterek, “Firmaların sadece satış sürecinde değil, satış sonrası hizmet sürecinde de her zaman yanlarındayız. Onları iş ortağımız olarak görüyoruz. İlaydam Turizm, personel, okul ve turizm taşımacılığı alanında kaliteli hizmet süreci ile fark yaratıyor.  Yeni Novo Lux araçlarımızın firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159