Has Otomotiv’den Boğaziçi VİP Turizm’e 10 Vito

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv vip taşımacılık alanında faaliyet gösteren Boğaziçi VİP Turizm’e 20 adetlik Vito teslimatının ilk 10’unu teslim etti.

banner114
TURİZM TAŞIMA 11.01.2017, 11:57 11.01.2017, 12:05 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv’den Boğaziçi VİP Turizm’e 10 Vito
Has Otomotiv Avcılar Merkezi’nde 5 Ocak Perşembe günü düzenlenen törene, Boğaziçi VİP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özkalan, Genel Müdür Emin Duman, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kara, İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Osman Çoban, Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Onur Gür, Hafif Ticari Araç Satış Danışmanı Nalan Şimşekli, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Filo Satış Koordinatörü Onurcan Tosun katıldı. 

Son derece memnunuz

Törende konuşan Mustafa Sarıgül, “Bu, Boğaziçi VİP Turizm’e ilk 10 adetlik Vito teslimatımız, bu sayı 20’ye çıkacak. Bu yeni işbirliğinden son derece memnunuz. Geleceğe yönelik bir sinerjinin oluşacağına ve yatırımların devam edeceğine inanıyoruz. Bu şirket hiçbir şekilde müşteri dost ilişkisini bozmayan bir şirket. Bu bizim için önemli. Ülkemizde yaşanan ekonomik zorlukların da aşılacağına inanıyoruz” dedi. Boğaziçi VİP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özkalan da yaptığı açıklamada, “Sizinle işbirliği yapmaktan çok mutluyuz. Müşteri ve dost ilişkilerine biz de çok önem veriyoruz. Hiçbir zaman önceliği paraya vermedik, dostluk her zaman öndeydi. Sıkıntılara rağmen büyüyen bir şirketiz. İş yapma modelimiz ve işe verdiğimiz önemle talep seviyemiz her geçen gün artıyor. Bu taleple birlikte büyümeye devam eden bir yapıda filomuzu büyütmeyi hedefliyoruz. Şirketimiz 2013 yılında kuruldu, ancak 6 yılı aşkın süredir taşımacılık alanında yer alıyoruz. VİP taşımacılık Mercedes S Class otomobillerle başladı ve talebe göre genişledi, bugün Vito tarzı araçlara dönüştü. Filomuzun yüzde 95’i Mercedes marka araçlardan oluşuyor. Filomuzda 65 araç bulunuyor. İstanbul ve Antalya’da faaliyet gösteriyoruz. İzmir ve Ankara’ya yönelik planlarımız da var” dedi.   

Ülkemize olan güvenimiz sürüyor 

Yaşanan olumsuzluklardan dolayı endişeler yaşadıklarını, ama endişeyi bir tarafa bırakıp işlerini geliştirmeye odaklandıklarını belirten Bülent Özkalan, “Ülkemizde yaşanan olaylara hatta yılbaşı gecesinde yaşanan saldırıya rağmen bizim ülkemize güvenimiz sürüyor. Ortadoğulu müşterilerimiz de ülkemize güven duyduklarını söylüyor. Bu bölgede özellikle İstanbul, hala en çok tercih edilen şehir. İstanbul tüm olumsuzluklara rağmen vazgeçilmez bir kent. Günün 24 saati yaşayan bir şehir. Böyle bir kent yok. Karedeniz bölgesine yönelik çok yoğun bir talep var. Biz geleceğe yönelik umutsuz değiliz. 2016 sıkıntılı geçti ama 2017’den çok ümitliyiz, en azından yüzde 25 büyümek istiyoruz” dedi. ■





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159