Has Otomotiv’den Fast Turizm filosuna Vito

banner113

Turizm taşımacılığı alanında VIP hizmet veren Fast Turizm, Hast Otomotiv'den 2 adet Vito aldı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 05.05.2017, 15:49 05.05.2017, 15:55 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv’den Fast Turizm filosuna Vito
2 Mayıs Salı günü Has Otomotiv’in Avcılar’daki lokasyanunda düzenlenen teslimat törenine Fast Turizm sahibi Mahmud Şıldır, firma yetkilileri Ahmet Kırk, Önder Yener, Mustafa Barakçı, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak, Hafif Ticari Araçlar Filo ve Kamu Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, Mercedes-Benz Türk 2. El Hafif Ticari Araç faaliyetlerini yürüten Used1 Satış Müdürü Faruk Özer, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Turan Dik ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Osman Çoban katıldı. Teslimat töreninde Fast Turizm firma sahibi Mahmud Şıldır’a Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül bir plakette sundu. 

Kaliteli hizmet sürecinde tercihimiz Mercedes oldu 

Araçların teslimatında konuşan Fast Turizm sahibi Mahmud Şıldır, müşterilere en iyi hizmeti sunma sürecinde Mercedes araçların büyük önem taşıdığını belirterek, “Turizm taşımacılığı alanında VIP hizmet vermek istiyorsanız, tercihiniz de Mercedes marka araçlar olmak durumunda oluyor. Özellikle hizmet sürecinin kaliteli ve güvenli olması filonuzda bulunan araçların da kalitesi ile mümkün oluyor. Has Otomotiv ile yaptığımız bu işbirliği ile filomuza 2 adet Vito araç kattık. Has Otomotiv yönetimine bizlere verdiği destekler içinde teşekkür ediyoruz. İşbirliğimiz bundan sonraki süreçte devam ederek, yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

2 Vito Fast Turizm’e hayırlı olsun 

Turizm taşımacılığı alanında VIP hizmet veren firmaların öncelikli tercihlerinin Mercedes marka araçlar olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, “VIP turizm alanında verdiğiniz hizmet sürecinde filonuzda sahip olduğunuz araçların kalitesi de büyük önem taşıyor. Fast Turizm’de bu alanın önemli şirketleri arasında yer alıyor. Mercedes tercihlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni araçların firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz. Fast Turizm’in bundan sonraki yatırım planında işbirliğine hazırız” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159