MAN TGE turizm taşımacılarına 13 Mart’ta tanıtılıyor

banner113

MAN’ın hafif ticari araç pazarına yönelik yeni ve premium markası TGE, turizm sektörü için 13 Mart Çarşamba günü podyuma çıkıyor.

banner114
TURİZM TAŞIMA 08.03.2019, 14:28 08.03.2019, 14:33 Taşıma Dünyası
MAN TGE turizm taşımacılarına 13 Mart’ta tanıtılıyor
MAN Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Cumhur Kutlubay’ın ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıyla MAN TGE serisi minibüsler, Turizm Taşımacıları Derneği yönetimine ve turizm taşımacılarına tanıtılacak.  

13 Mart’ta Yedikule’de

Turizm Taşımacıları Derneği Başkanı Sümer Yığcı’nın yanı sıra sektörün önde gelen isimlerinin de katılacağı MAN TGE tanıtım toplantısı 13 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de basın toplantısı ile başlayacak. Daha sonra ise turizm taşımacılarına yönelik TGE tanıtımı ve yemek etkinliği düzenlenecek.



TGE tanıtımları başlıyor 

Yakıt tüketimi, üst yapısı ve satış sonrası süreçleriyle TGE araçları ile pazarda fark yaratacaklarını belirten Man Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Cumhur Kutlubay, “TGE, piyasanın en düşük yakıt tüketimine sahip araç olacak. TGE aracımıza turizm taşımacıları, personel ve okul taşımacıları, minibüs taşımacıları ve aynı zamanda panelvan ürün grubuna da yük taşımacıları çok büyük ilgi gösterdiler. Bu yoğun ilgiden çok memnunuz. Müşterilerimizin aracı nerede görebiliriz yönünde taleplerine cevap verebilmek adına lokal tanıtım etkinleri düzenleme kararı aldık. Bu etkinliğin ilk adımını da turizm taşımacılarına yönelik gerçekleştiriyoruz. 13 Mart Çarşamba günü turizm taşımacıları ile ürünümüzü ilk kez buluşturacağız. Yıl içerisinde yeni tanıtım etkinlerimiz de olacak.” dedi.  







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159