banner69

Mesnevi Turizm 20 Vito aldı

banner113

Mesnevi Turizm 20 Vito yatırımı ile filosundaki Mercedes marka araç sayısını 120’ye çıkardı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 03.04.2016, 13:39 03.04.2016, 13:59 Taşıma Dünyası
Mesnevi Turizm 20 Vito aldı
Ankara merkezli personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veren Mesnevi Turizm, filosunu 20 adet Mercedes Benz Vito ile güçlendirdi. Araçların 10 tanesini 31 Mart Çarşamba günü teslim alan köklü firma, geri kalan 10 adedi de Mayıs ayında filosuna katacak. Mesnevi Turizm’e araç teslimatını, Mercedes Benz Türk bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar gerçekleştirdi. 

31 Mart Çarşamba günü İstanbul Cankurtaran’daki Turizm Otoparkı’nda yapılan teslimat törenine Mesnevi Turizm Sahibi Ünal Öztürk, ortaklar Mustafa Öztürk, Fatih Öztürk, Hassoy Motorlu Vasıtalar Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Genel Müdür Ahmet Tuna, Otobüs Satış Müdürü Selim Saral, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Göksel Önsel katıldı. 


Mercedes 120’ye çıktı 

Mesnevi Turizm’in sahibi Ünal Öztürk, müşterilerinden gelen talep üzerine Vito yatırımı yaptıklarını belirterek, “Mercedes bizim her zaman gözbebeğimiz olmuştur. Bu araçları VIP taşımacılığında kullanacağız. Bu araçları turistlere daha iyi hizmet vermek için müşterilerimizin isteği üzerine filomuza kattık. Bu yatırımla beraber filomuzdaki Mercedes marka araç sayısı 120’ye çıktı. Allah, hayırlı uğurlu etsin, kaza bela vermesin” dedi.

Öğrenci, personel ve turizm taşımacılığı

Öztürk, filoda bulunan 350 araç ile öğrenci, personel, turizm taşımacılığı alanında hizmet verdiklerinin altını çizerek, “Ankara’da turizm ve servis taşımacılığı yapıyoruz. Ankara’nın en büyük okul taşımacılığını biz yapıyoruz. İstanbul, İzmir ve Kapadokya’da ofislerimiz bulunuyor. Şu anda başka bir şehirde olma planımız yok. Ayakta durmaya çalışıyoruz. Hâlihazırda elimizdeki işleri çok daha iyi, çok daha başarılı yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Ülkemize güveniyoruz

Türkiye’de son dönemlerde birbiri ardına meydana gelen terör olaylarının turizm sektörünü derinden etkilediğini; buna rağmen Mesnevi Turizm olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini dile getiren Ünal Öztürk şunları söyledi: “Son yaşanan patlamalardan sonra çok turist kaybettik. Sultanahmet patlamasından sonra epey düştü. Ankara’da meydana gelen patlama, bunun tuzu biberi oldu. Biz ülkemize her zaman güveniyoruz, yatırım yapmaya devam edeceğiz. Şu ana kadar yaptığımız yatırımlar da ülkemize güvenin en önemli göstergesi. Bu yatırımlar ülkeye moral olsun. Bu kadar arabamız var. İnşallah yüzümüz kara çıkmaz, Allah hayırlısı ile memleketimize dirlik düzenlik verir. Ondan sonra biz de işimize devam ederiz diye düşünüyorum.” 

Mesnevi Turizm ile işbirliğimiz sürecek 

Hassoy Motorlu Vasıtalar Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Göksel Önsel, Mesnevi Turizm’in köklü bir firma olduğunu ve başarılı operasyonlarla hizmet verdiğini vurgulayarak, “Mesnevi Turizm bizim her zaman önemli müşterilerimiz arasında yer aldı. Mesnevi Turizm ile otobüs ile başlayan işbirliğimiz hafif ticari alanında da devam ediyor. Bugün de önemli bir yatırım yaptılar. Araçların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. ■


Mesnevi Turizm Sahibi Ünal Öztürk, Mustafa Öztürk

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159