Şahinoğlu Turizm’e 3 Tourismo 15

banner113

Mengerler Egemer, İzmir Şahinoğlu Turizm’e 3 Tourismo 15 teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 28.03.2014, 12:53 31.03.2014, 11:39 Taşıma Dünyası
Şahinoğlu Turizm’e 3 Tourismo 15
20 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen teslimat törenine Şahinoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahinoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Şahinoğlu, Ali Şahinoğlu, İzmir merkezli çözüm ortağı Ege Hakan Turizm’in firma sahibi Hakan Özkarlı, Mercedes-Benz Türk Filo Danışmanı Efe Selçuk, Busstore Alım Danışmanı Erman Geyik ve Mengerler Egemer Satış Danışmanı Fatih Kaya katıldı.

Şahinoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahinoğlu, “İstanbul merkezli firmamız, İzmir merkezli çözüm ortağımız Ege Hakan Turizm ile birlikte  kruvaziyer gemi transferleri ve Anadolu turları hizmeti veriyoruz” dedi. “Bu ilk değil, sonda olmayacak” sloganı ile hareket ettiklerini ve filolarını güçlendirmeye devam edeceklerini belirten Mustafa Şahinoğlu, yıl içerisinde yine Mercedes marka otobüs ve HTA araç yatırımı yapmayı planlıyoruz” dedi.

Mengerler Egemer Satış Danışmanı Fatih Kaya, Şahinoğlu Turizm’in filosunun ağırlığını Mercedes ürünlerinin oluşturduğunu vurgulayarak, “Şahinoğlu ile yaptığımız işbirliğimiz önümüzdeki süreçte de artarak devam edecek. Yeni araçların firmaya hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159