banner69

Turizm taşımacıları olarak biz de “TAHDİT” istiyoruz

banner113

TTDER Genel Sekreteri Mehmet Öksüz, servis taşımacılarına verilen plaka tahdidinin turizm taşımacılarına da verilmesini istediklerini belirterek, “Turizm taşımacılarına neden haksızlık yapılıyor” dedi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 13.06.2019, 19:20 13.06.2019, 19:22 Taşıma Dünyası
Turizm taşımacıları olarak biz de “TAHDİT” istiyoruz

Turizm Taşımacıları Derneği Genel Sekreteri Mehmet Öksüz, İstanbul UKOME’nin servis taşımacılığına yönelik aldığı plaka tahdidi kararını Taşıma Dünyası’na değerlendirdi.

Turizm taşımacısı neden gözardı ediliyor 

“Biz bağırmıyoruz diye, bizim sesimiz çıkmıyor sanılmasın” diyen TTDER Genel Sekreteri Mehmet Öksüz, “ Neden turizm taşımacılarına haksızlık yapılıyor? İstanbul’da tahmini olarak 20 bine yakın turizm aracı bulunuyor. Servis araçları turizm alanında faaliyet gösterebiliyor ama biz servis taşımacılığı yapamıyoruz. Diğer illerde plaka tahdidi kapsamında turizm taşımacılarda yer alıyor. İstanbul’da biz niye dikkate alınmıyoruz ve göz ardı ediliyoruz. Biz de plaka istiyoruz. Turizm taşımacıları olarak biz de ülkemize çok önemli bir katma değer katıyoruz. Turizm taşımacısı da ekonomik zorluklar içerisinde, onlarda yarınını göremiyor. Turizm taşımacıları da geleceğe umutla bakmak istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve UKOME yetkililerine çağrıda bulunuyor ve İstanbullu turizm taşımacıları olarak bizde tahdit istiyoruz” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159