Volkswagen İzmir’de yeni modellerini tanıttı

banner113

Volkswagen yeni modellerini, İzmir’de servis ve turizm taşımacılığı yapan firma sahipleri ve sektördeki etkin sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticilerinin katıldığı seçkin bir davetli grubuna tanıttı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 28.04.2015, 10:38 28.04.2015, 10:49 Taşıma Dünyası
Volkswagen İzmir’de yeni modellerini tanıttı
Volkswagen İzmir bayii Vosmer yeni ticari araç modellerini İzmir’de servis ve turizm taşımacılığı yapan firma sahipleri ve sektördeki etkin sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticilerinin katıldığı seçkin bir davetli grubuna tanıttı. Yeni Caravelle, Transporter ve Crafter modelleri İzmir’de taşımacılık konusunda önde gelen şirketlerine tanıtıldı.

Yemeğe,  İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı, Ege Turizm Taşımacıları Derneği (Egeturder) Başkanı ve Cirit Turizm sahibi İsmail Cirit, İzmir toplu taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği (İZTAD) Başkanı ve Özikizler sahibi Özer Bür, Egeturder Genel sekreteri Kenan Gülay, Egeturder ve İztad yönetim kurulu üyeleri Özaltın turizm sahibi Coşkun Altın, Özseçkin  turizm Sahibi Erkan Özseçkin, Karadeveci turizm hakkı Karaddeveci, Günaydın Turizm Mehmet Günaydın, Esenli Turizm Koray Esenli, Kasapoğlu Turizm Faruk Balcı, Dramalı Turizm Ali Gül, Parlayan Yıldız Turizm Süleyman Kumaç, Güçbirliği Turizm Rıdvan Koç, Kabacık Turizm Derviş Kabacık, İZTAD Sekreteri, Osman Ziya Güler, Ruşen Turizm Ruşen Eşref Kuruşçular gibi İzmir’in önde gelen taşımacılarından oluşan seçkin davetli grubu katıldı. ■









Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159