banner69

Mercedes'ten Kentiçi taşımacılarına iftar

banner113

Mercedes-Benz Türk, İstanbul Taşımacıları Birliği Derneği üyelerine ve Halk Otobüsçülerine ayrı ayrı iftar verdi.

banner114
GÜNDEM 04.06.2018, 12:01 04.06.2018, 12:16 Taşıma Dünyası
Mercedes'ten Kentiçi taşımacılarına iftar
Halk otobüsçülerine iftar
Özel halk otobüsçülerine yönelik geleneksel iftar yemeği düzenleyen Mercedes-Benz Türk, bu yılki etkinliğini 30 Mayıs akşamı Grand Cevahir Otel’de gerçekleştirdi.
Halk otobüsçülerinin katılım gösterdiği iftar yemeğine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Şehiriçi Otobüs Kamu Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonu Grup Müdürü Murat Kızıltan ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, Genel Sekreter Onur Orhon, ÖZULAŞ Genel Müdürü İsmail Yolcu da katıldı. Yemekte özel halk otobüsçülerine seslenen Alper Kurt, Ramazan ayının hayırlı olmasını, bol kazançlar getirmesini diledi. Yusuf Adıgüzel, özel halk otobüsçüleri ile işbirliklerinin her zaman devam edeceğini belirtti.


Otel önünde sergilenen Conecto’yu halk otobüsçüleri ilgiyle incelediler ve Mercedes-Benz Türk yöneticilerinden bilgi aldılar.





İSTAB üyelerine iftar 
İstanbul Taşımacıları Birliği Derneği İSTAB’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinin bu yılki sponsorluğunu Mercedes-Benz Türk beş İstanbul bayisi ile birlikte üstlendi. 
31 Mayıs Perşembe gecesi Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine katılım çok yoğun oldu. İSTAB Başkanı Turgay Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğini yaptığı  iftar yemeğine İTO Başkanı Şekip Ağdaviç, Meclis Başkanı Öztürk Oran, TOBB Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, İSAROD Başkanı Hamza Öztürk, TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin ve İSTAB üyeleri ile üretici ve bayi yetkilileri katıldı. 

Çalışma usul ve esasları değişti 
Başkan Turgay Gül yaptığı konuşmada, servis sektörünün İstanbul ulaşımından yüzde 20 pay aldığına dikkat çekerek, “En önemli sorunumuz 35 ilde uygulanan plaka tahdidinin İstanbul’da uygulanmaması. Yaşadığımız sorunların büyük bir bölümünün çözüm noktasında plaka tahdidi var. Okul Servis Araçları Çalışma ve Usul Esasları konusunda müjdeli haberi vermek istiyorum. Açık eksiltme usulü olarak yapılması gereken anlaşmaya yönelik yeni bir düzenleme yapıldı. Bir iki gün içinde bu düzenleme yayınlanacak” dedi.  Mercedes-Benz Türk HTA Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, “Beş İstanbul bayiimiz ile bu etkinliğe sponsor olmaktan çok mutluyuz. Sayın Turgay Gül’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. En iyi kredi oranları ve satış sonrası hizmetler ile beklentileri karşıladığımıza inanıyoruz” diye konuştu. İTO Başkanı Şekip Ağdaviç de sektörün önemli beklentileri olduğunu, bu beklentilerin karşılanacağına inandığını belirtti. 

Konuşmaların ardından Mercedes-Benz Türk yetkililerine ve sponsor olan 5 İstanbul bayisine Has, Mengerler,  Gülsoy Anadolu, Gülsoy Florya ve Koluman’a plaketleri sunuldu. ■







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159