banner69

Mustafa Koç hayatını kaybetti

banner113

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

banner114
GÜNDEM 21.01.2016, 12:36 21.01.2016, 12:54 Taşıma Dünyası
Mustafa Koç hayatını kaybetti
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Mustafa Koç, bu sabah spor yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı. Solunumu durmuş halde hastaneye getirilen Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi uygulandı. Koç, ilk müdahalenin ardından Beykoz'a getirilen helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

AMERİKAN HASTANESİ'NDEN AÇIKLAMA

Amerikan Hastanesi'nden Mustafa Koç'un doktoru şu açıklamayı yaptı: Sayın Mustafa Koç'u hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağolusun. Söyleyeceğim tek kelime bu. Spekülasyonlara cevap vermek istemiyorum. Söylediğim tek net şey şu: Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu maalasef buraya da getirmemize rağmen kendisini kalp krizi sonucu kaybettik. Sabah 7 sularında olay oldu. Yaklaşık 4 saat müdahale edildi. Hepimizin başı sağolsun.

Taşıma Dünyası olarak, Sayın Mustafa Koç'a rahmet, sevenlerine, Koç Topluluğu'na ve ailesine sabırlar ve başsağlığı dileriz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159