banner69

Türkiye-Bosna Hersek karayolu ve demiryolu taşımacılığı ele alındı

banner113

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı Sayın Fadil Novaliç, Bosna Hersek Haberleşme ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sayın Nedzad Brankoviç, Bosna Hersek’in Ankara Büyükelçisi Sayın Alagiç’i makamında ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede iki ülke arasındaki karayolu ve demiryolu taşımacılığı konuları ele alındı.

banner114
GÜNDEM 28.10.2020, 12:54 Erkan YILMAZ
Türkiye-Bosna Hersek karayolu ve demiryolu taşımacılığı ele alındı

Bakan Karaismailoğlu, Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç ile birlikte Haberleşme ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Nedzad Brankoviç ve Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Sayın Alagiç’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Siyasi, kültürel ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra ulaştırma alanındaki ilişkileri daha da geliştirmek için Bosna Hersek ile her zaman dayanışma içinde olacaklarını kaydeden Bakan Karaismailoğlu, “Bugün bu nadide ilişkilerin daha da ileriye götürülmesi amacıyla ulaştırma alanında atılabilecek adımları gözden geçirdik. Bu çerçevede, Sayın Cumhurbaşkanımızın da yakından ilgilendiği Saraybosna-Belgrad Otoyolu projesindeki son gelişmeleri ele aldık” ifadelerini kullandı. Karaismailoğlu, demiryolu taşımacılığı alanında iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek adına neler yapılabileceğini müzakere ettiklerini de belirtti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159