banner69

Dijitalleşen dünyada Idenfit, insan kaynakları teknolojileriyle ön plana çıkıyor

banner113

Teknoloji geliştikçe hayatımızdaki çoğu nesne ve kavram da dijitalleşme sürecine girdi. Dijitalleşen dünyada organik bir yapı olan işletmeler de kendilerini güncel tutmak amacıyla yeni nesil sistemlere ve dijitalleşmeye ihtiyaç duymaya başladılar. Teknolojininyıllardır var olan itici gücünün yanında, son dönemde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan Korona (Covid 19) salgını da dijitalin hayatımızdaki öneminin ne kadar büyükolduğunu ortaya koydu. Dijitale en kısa sürede geçen ve uyum sağlayan işletmelerin ise varlıklarını daha kolay sürdürebildiklerini görüyoruz.

banner114
GÜNDEM 16.04.2020, 14:37 16.04.2020, 14:54 Taşıma Dünyası
Dijitalleşen dünyada Idenfit, insan kaynakları teknolojileriyle ön plana çıkıyor
Evden çalışma sistemine geçilmesiyle çoğu işletmenin dijitalleşen insan kaynakları süreçlerini, ofiste olmadan nasıl yöneteceği hakkında birçokproblem yaşadığına şahit oluyoruz. Bu dönemde farklı büyüklükteki işletmelerin uzaktan çalışırken kullanabileceği akıllı bir platform olan Idenfit, bulut tabanlı yazılımıyla hem web’ten hem de mobilden ik alanında, iş akış sürecinin aksamadan devam etmesini sağlıyor.

İdenfit’in evden çalışma döneminde işletmelere kolaylık sağlayacak bazı modülleri,

Idenfit Performans Modülüyle Çalışanlarınızın Gerçek Performanslarını Ölçün.

Son dönemde insan kaynakları uzmanları, korona virüs nedeniyle personelin evden çalışmaya başlamasıyla birlikte performans değerlendirme gibi ciddi bir konuda aksaklıklar yaşamaya başladı. Geleneksel sistemler aracılığıyla dosyalar içinde formlar oluşturarak tüm çalışanlara göndermek ve ardından bunların manuel şekilde raporlanması, departman içinde hem zaman hem de verimlilik kaybına neden oluyor. Idenfit bulut tabanlı yazılımı sayesinde, geleneksel yöntemlerden farklı olarak, performans  değerlendirmelerini periyodik zaman dilimlerinde KPI (Anahtar Performans Göstergesi) belirleyerek ölçülebilir bir şekilde yapıyor. Idenfit’in, kullanıcılarına sağladığı performansmodülü, hazır ve kişiselleştirilebilir performans değerlendirme paneliyle insan kaynakları departmanında zamandan tasarruf sağlarken iş akışının da aksamadan ilerlemesini sağlıyor.

Performansmodülü sayesinde çalışanların evden çalışma dönemini ne derece verimli geçirdiklerini ve çalışanlara atanan haftalık, aylık ve yıllık hedefleri ne derecede gerçekleştirdiklerini dolayısıyla işletmeye sağladıkları gerçekfaydayı ölçebilirsiniz.
Gerçek maliyetler, gerçek verilerin sonucudur ve Idenfit performansmodülü, çalışanlarınızın gerçek performanslarını hesaplayarak adil bir süreç yönetmenize yardımcı olur.

Idenfit zaman - izin yönetimimodülü, anlık mesajlaşma modülü ve evrak modülleri sayesinde iş ortamından fiziki olarak uzak olsanız da işleriniz aksamaz.

Idenfit zaman – izin modülü, çalışanların işe başlama ya da işten çıkış zamanları kaydı, izin istemleri ya da izin formlarının ilgili birimlereulaştırılması gibi işlemlere olanak sağlar. Çalışanlar; hastalık, zorunlu durumlar ya da olağan üstü durumlarda ofise gidemediklerindeve yöneticilerine belge ulaştırmaları gerektiğinde zaman - izin yönetimimodülü çalışanların hayatını oldukça kolaylaştırır. Bu sayede yöneticiler de bu işlem isteklerini platform üzerinde zamanında ve kolaylıkla işleyebilirler. 

Şu an çoğu işletme yaşadığımız salgın dolayısıyla çalışanlarını ücretsiz izne çıkarmakta ancak bu taleplerin ve belgelerin doğru işlenememesi çoğu işletme için gelecekte karmaşık ve birikmiş belge yığınları anlamına gelecektir. Evden çalışma süreci bittiğinde ve normal çalışma düzenine geçildiğinde, geriye dönük evrakların istenmesi insan kaynakları departmanları üzerinde büyük bir iş yükü oluşturacak ve zaman kaybına neden olacaktır. 

Idenfit kullanıcı dostu zaman – izin modülü sayesinde çalışanlarınızın zaman planlarını, izin hak edişlerini, yıllık izin istemlerinin sisteme girilmesini, ücretsiz izin bildirimi gibi işlemlerini gerçek zamanlı ve düzenli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Idenfit, zaman – izin modülü aracılığıyla,  kişileri dijitalleştirirken departmanları da evrak yükünden ve manuel takipten kurtarmayı hedefler.

Idenfit evrak modülü, departmanları manuel evrak takibi yapmaktan kurtarır.

Çoğu çalışanın evden çalıştığı bu son dönemde, personel evraklarının ilgili kişilere zamanında ulaşması problem oluştururken aynı zamanda iş akışında gecikmelere de yol açmaktadır. İnsan kaynakları yönetimi altında yer alan evrakmodülü; izin belgesi, harcama belgesi ya da eğitim belgesi gibi personel için oldukça önemli olan çeşitli belgeleri anlık olarak sisteme yükleyebilme ve ilgili birime gönderebilme özellikleri sunar.

Idenfit anlık mesajlaşma & bildirim modülüyle e-mail, sms ve uygulama bildirimleriniz ilgili kişilere aynı anda ulaşsın.

Korona virüs sağlık tedbirleri dolayısıyla evden çalışmaya başlanması ve yüz yüze iletişimin yerinidijital haberleşme kanallarının alması, yönetilebilir dijital platformlar dâhilinde anlık haberleşmenin gerekliliğini de ortaya koymuştur.

Idenfit anlık mesajlaşma modülü ve bildirim özelliği tüm çalışanlara e-mail, sms ve uygulama bildirimlerinin aynı anda ulaşmasını sağlayarak ofis dışında da çalışanlarla en efektif biçimde iletişim kurulmasını hedeflemektedir.

Idenfithiring – işe alım modülüyle işe alım süreçlerini sorunsuz yönetin.

İdenfit, insan kaynakları alanında kullanıcılarına sunduğu yenilikleri içeren işe alım modülüyle, personel işe alım süreçlerini daha düzenli, kolay ve akıcı bir şekilde yönetmenizi sağlar.İdenfit işe alım modülü, işe başlayan mevcut personelin; e-mail hesaplarının açılması, access kartının verilmesi, banka hesabının açılması gibi işlemlerin yanında CV havuzlarının oluşturulması, aday görüşmelerinin planlanması gibi işe alım sürecini de yönetebileceğiniz geniş kapsamlı bir insan kaynakları yönetim modülüdür. İşe alım sürecinin en başından sonuna kadar tüm verileri aynı panelde bulmanıza olanak sağlayarak, departmanınızda iş yükünü azaltır ve çalışana zaman kazandırır.

Mobil uygulamayla çalışanlarınızın bilgilerine her an, her yerden ulaşın.

Idenfit cep telefonlarına indirilen mobil uygulamasıyla, çalışanlarınızı internet olan her yerden tanımlama ve takip etme olanağını işletmenize sağlar.

Idenfit yazılımında kullandığı biyometrik, IoT, Beacon, Rfidteknolojileriyle otomatik kişi tanımlama ve lokasyon özelliğiyle, gerçek zamanlı personel takibine yenilikçi çözümler getiriyor.

Daha fazla bilgi almak için idenfit.com internet sitesini ziyaret edin.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159