banner69

IVECO, Yeni Çözümlerle Solutrans 2019’da

banner113

IVECO, gelecekteki yönetmeliklere şimdiden hazır. Iveco, hem dizel hem de gazlı araçlarda hafiften ağıra gelecekti yönetmeliklere hazır tam bir ürün yelpazesi sunuyor.

banner114
GÜNDEM 29.11.2019, 10:16 29.11.2019, 10:25 Taşıma Dünyası
IVECO, Yeni Çözümlerle Solutrans 2019’da
Ürün geliştirmenin odağında sürücü var

Sürücü odaklı yaklaşım sayesinde Daily, sürüş deneyimi ve araçta yaşam konusunda yeni standartlar belirledi ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile otonom sürüşe bir adım daha yaklaştı.

Yollarda sürücünün güvenliği ve konforu, markanın önceliği. Daily, uyarlamalı hız programlayıcısı, sıra asistanı, proaktif şerit koruma asistanının yanı sıra Gelişmiş Acil Fren Sistemi (AEBS) ve City Brake PRO gibi güvenlik özellikleri barındırmakta. Bu unsurlar, gelecteki otonom sürüşün parçalarını oluşturuyor.

Hem Daily hem de IVECO S-WAY’de sürücüler Apple Car Play ya da Android Auto aracılığıyla telefonlarını kullanabiliyorlar.

Ağır işler için tasarlanan Stralis’de kabin, sürücünün beklentilerine göre tamamen yeniden tasarlandı ve yeni alanlar yaratıldı. Tüm detaylar en uygun çalışma koşullarını sağlamak için ele alındı. 

Geniş ve donanımlı yaşam alanı, birçok saklama kompartımanı ve yüksek bir tavana sahip. Uyku alanı da kestirme ya da gece uykusu fark etmeksizin sürücünün konforunu en yüksek seviyeye çıkarmak için yeniden tasarlandı.

Daily’de olduğu gibi yeni bilgi-eğlence sistemi, sürücünün dijital yaşamını araca taşımasını sağlıyor ve Bluetooth aracılığıyla müzik, DAB radyo, ses tanıma, kamyonlar için özel olarak tasarlanmış bir navigasyon sistemi barındırmasının yanı sıra çeşitli donanım ve yazılım geliştirmeleri de içeriyor.

MY IVECO EASY WAY uygulaması sürücülerin aydınlatmadan havalandırmaya, pencerelerden kapı kilitlerine ve bilgi-eğlence sistemine kadar kabindeki tüm özellikleri uzaktan yönetmesine olanak tanıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159