banner69

Mapar Otomotiv çalışanlarını koruyacak

banner113

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin bir açıklama yaparak, "2020 yılının sonuna kadar hiçbir çalışanımızı işten çıkarmayacak, maaşlarını kesintisiz ödeyecek ve onların aileleriyle birlikte mağdur olmamasını sağlayacağız" dedi.

banner114
GÜNDEM 31.03.2020, 14:47 31.03.2020, 15:02 Taşıma Dünyası
Mapar Otomotiv çalışanlarını koruyacak

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Korona Virüs 'Covid-19' ile mücadelede çalışanlarına iş güvencesi verdi.

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin'in açıklaması:

"Pandemi ilan edilen küresel salgın Korona Virüs 'Covid-19', insan sağlığının yanı sıra tüm dünyada olduğu gibi ülke ekonomimize zarar vermektedir.

Gün sorumluluk alma, herkesin gücü oranında taşın altına elini koyma günüdür.

Mapar Otomotiv olarak her zaman sorumluluk bilinciyle hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz.

Küresel salgın nedeni ile çalışan sağlığını ve bütünlüğünü korumakla birlikte 2020 yılının sonuna kadar hiçbir çalışanımızı işten çıkarmayacak, maaşlarını kesintisiz ödeyecek ve onların aileleriyle birlikte mağdur olmamasını sağlayacağız.

Unutulmasın insanlık büyük bir sınavla karşı karşıya. El birliği ve etkin mücadele ile bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Devletimize destek olmak adına her bir bireyin, kurumun ve firmanın gücü oranında sorumluluklarını yerine getireceğine inanıyor ve bu sürece dâhil olmasını diliyorum."

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159