banner69

Yıldırım Turizm’den Vadi Çiftliği açılışı

banner113

Pandemi süreciyle birlikte doğal ürünleri tüketmek çok daha öncelikli hale geldi. 23 yıldır personel ve okul taşımacılığı alanında hizmet veren Yıldırım Turizm’in sahibi Esat Yıldırım’da “Çiftliğimizden Soframıza” sloganı ile tamamen doğal ürünlerin satışının gerçekleştirileceği yeni bir yatırım yaptı. Vadi Çifliği adını verdiği mağazanın açılışı da Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İSTAB Başkanı Turgay Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

banner114
GÜNDEM 24.10.2020, 17:15 24.10.2020, 19:03 Erkan YILMAZ
Yıldırım Turizm’den Vadi Çiftliği açılışı

Yıldırım Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Esat Yıldırım’ın ikinci hayalimi gerçekleştiriyorum” dediği Vadi Çiftliği isimli mağazasının açılışı yapıldı. 24 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen Vadi Çifliği mağazasının açılış kurdelesi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İSTAB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Gül, Başkan Vekili Aziz Baş, Başkan Yardımcısı Ahmet Akgenç, Sayman Köksal Yüzbaşıoğulları, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Doğmuş ile birlikte kesildi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeni işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dileyerek kurdeleyi kesti.

Çocukluk hayalimin ikincisini de gerçekleştirdim

Açılış sonrasında davetlilere ikramlarda bulunuldu. 23 yıldır personel ve öğrenci taşımacılığı alanında hizmet verdiklerini belirten Esat Yıldırım, “Benim çoçukluk hayalimin ilki bir araç alıp, filo kurmak, ikincisi bir çiflik kurmaktı. Bizim dedelerimden gelen bu zamana kadar Sivas’ın Suşehri ilçesinde hayvancılık yapıyorduk. Bizde tamamen doğal lezzetlerimizi eşe, dosta, sevdiklerimizle buluşturmak istedik. Bu yatırımı Pandemi dönemi öncesinde planladık. Tadilat süreci Pandemi ile uzadı. Ama bugün ikinci hayalimi de gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim. Bu iş kolundada da fark yaratacağımaza inanıyoruz. Zaten Çifliğimizden Soframıza diyerek müşterilerimizle ürünlerimizi buluşturuyoruz. Yeni işimiz şirket merkezimizin bulunduğu binada yer alıyor. Sarıyer Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç’de bizi bu mutlu günümüzde yanımızda oldu. Her yıl Sivas’daki çifliğimizi de ziyaret eder. Sayın Başkana çok teşekkür ediyorum. İSTAB Başkanı Sayın Turgay Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri de bu mutlu günümüzde yanımızda oldular. Onlara ve bugün bizim bu mutlu günümüze katılarak bize eşlik eden herkese, tüm sevenlerimize, dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Yeni yatırım ile 6 kişiye de iş imkanı yaratıldığını belirten Esat Yıldırım, doğal ürünlerin satışını yapılacak mağaza sayısını da artırmayı planladıklarını da söyledi.

Çok güzel bir yatırım olmuş

İSTAB Başkanı Turgay Gül, “Çok değerli kardeşim Esat bey çok güzel bir yatırım yapmış. Burada satılan ürünlerin nasıl tedarik edildiğini de çok iyi biliyoruz. Sivas’da kendi çiftliğinden yetiştirdiği hayvanlardan elde edilen ürünlerin satıldığı bir dükkan. Allah yolunu, bahtını açık etsin, bol kazançlar nasip etsin. İnşallah arzu ettiği şekilde güzel bir yatırım yapmış olur” dedi.

Çifliğimizden Soframıza

Vadi Çiftliği Kağıthane Seyrantepe Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Cad No. 75’de yer alıyor. Çifliğimizden Soframıza sloganı ile tamamen doğal ürünlerin satışa sunulduğu mağazada yöresel bazlamalardan, erişteye, tereyağı, nohut, yumurta, bal ve Sivas’ın Suşehri’nden etler yer alıyor. Taşıma Dünyası olarak bizde Yıldırım Turizm’in bu yeni yatırımının hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159