banner139
banner69

TTDER Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

banner113

Turizm Taşımacılar Derneği yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Başkan Sümer Yığcı yönetiminde gerçekleştirdi.

banner114
TTDER Yönetim Kurulu  ilk toplantısını gerçekleştirdi

Haber: Erkan YILMAZ

16 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen genel kurul ile Turizm Taşımacıları Derneği yeni yönetim kurulu belirlenmiş ve Sümer Yığcı başkanlığa seçilmişti. TTDER’in yeni yönetim kurulu ilk toplantısını 24 Nisan 2024 tarihinde genel merkezde gerçekleştirdi. Toplantıda yönetim kurulu arasında görev dağılımları da yapıldı. 

TTDER Başkan yardımcıları Mustafa Yıldırım ve Taşkın Arık, Sayman Hüseyin Satır, Genel Sekreter Mehmet Öksüz oldu. Toplantıda icracı bir yapının oluşturulmasına yönelik taleplerde gündeme getirildi. Konuşmaların ardından İcra Kurulu oluşturulması kararı verildi.  

İcra Kurulu Başkanlığına Ali Rıza Çelebi, üyeliğe Taşkın Arık, Mehmet Katırcı, Hasan Özgün ve Fatih Çolak getirildi. Toplantıya TTDER Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşilyurt da katıldı. 
Başkan Sümer Yığcı, sektör mensuplarının yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik hep birlikte çalışmaya, çözüm aramaya devam edeceklerini belirterek, “Her öneriye, her görüşü dinlemeye ve sektörün sorunlarının çözümü için hep birlikte çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi. ■

Harem Otogarı İşletmecileri Acentaları ve Esnafları Derneği Başkanı Kemal Kolaçoğlu ve Tüm Otobüsçüler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cesim Alptekin TTDER Başkanlığına seçilen Sümer Yığcı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Çetaş Otomotiv PSA Ticari Araç Satış Müdürü Hüseyin Özcan da TTDER Başkanı Sümer Yığcı ve Yönetim Kurulu üyelerine bir ziyarette bulundu. Hüseyin Özcan, bir de 8+1 koltuklu Citroen Jumpy araç tanıtımı yaptı. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159