banner69

Yeni Çorum Otogarı Ekim’de hizmette

banner113

Çorum Otobüsçüler Derneği Başkanı Murat Köylüoğulları, Yeni Çorum Otogarının Ekim'de hizmete gireceğini belirtti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 07.06.2014, 13:39 08.06.2014, 22:59 Taşıma Dünyası
Yeni Çorum Otogarı Ekim’de hizmette
Çorum Otobüsçüler Derneği Başkanı Murat Köylüoğulları, TOFED Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan’ı ziyaret etti ve bölge otobüsçünün yaşadığı sorunları anlattı.

Başkan Köylüoğulları, “Ankara-Samsun karayolu üzerinde önemli bir merkez olan Çorum, modern bir otogara kavuşmak için gün sayıyor” dedi. Köylüoğulları, “Bölgenin en modern otogarı olacak olan Yeni Otogar, 10 bin m2 kapalı alan olmak üzere 54 bin m2 üzerinde inşaatı hızla devam ediyor. Yeni Çorum Otogarı Kurban Bayramı sonrasında açılacak. İnşallah Ekim'de hizmet vermeye başlayacak.”

Başkan Murat Köylüoğulları, yeni terminalde şehirlerarası firmalara 18 bilet gişesi tahsis edileceğini, şehirlerarası firmalarla ilçe firmalarının birbirinden ayrı tutulacağını açıkladı. 

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün otobüsçü ile iyi ilişkiler kurduğunu, kendilerine yardımcı olduğunu da ifade eden Köylüoğulları, “Belediye Başkanımıza böylesi bir imkanı sağladığı için sektör adına çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159