banner69

Avek Otomotiv’den Kaptan Turizm’e 10 Crafter

banner113

Personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Kaptan Turizm filosuna 10 Crafter 16+1 koltuklu ekstra uzun araç ekledi. Araçların satışını Volkswagen Yetkili Satıcısı Avek Otomotiv’in Ümraniye Şubesi gerçekleştirdi. 10 araçlık partinin ilk 2 adeti teslim edildi. Bu ay içinde 2 araç daha teslim edilecek.

banner114
PİYASA 09.07.2020, 13:23 09.07.2020, 13:27 Taşıma Dünyası
Avek Otomotiv’den Kaptan Turizm’e 10 Crafter

Avek Otomotiv merkezinde 7 Temmuz Salı günü düzenlenen törenle Crafter araçlar Kaptan Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Barış Diri ve Volkswagen Avek Ümraniye Satış Müdürü Hüseyin Özcan tarafından teslim edildi.

Crafter 16+1 ekstra uzun

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Kaptan Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Barış Diri, 20 yılı aşkın süredir personel taşımacılığı alanında en iyi hizmeti sunma anlayışı ile faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Koronavirüs sürecinden taşımacılar çok olumsuz şekilde etkilendi. Ancak bugüne değil geleceğe bakarak hareket etmek durumundasınız. Biz bu sürecinde atlatılacağına ve faaliyetlerin tekrar eski ivmesine döneceğine olan inancımız nedeniyle yatırım yapıyoruz. Bu inançla filomuza Crafter 16+1 ekstra uzun katmaya karar verdik. Crafter tercihimizde aracın kalitesi ve konforunun beklentilerimizi karşılaması ve işletim maliyetlerinde sağladığı avantalar etken oldu” dedi.

Kaptan Turizm ile işbirliğimiz devam edecek

Avek Otomotiv Otomobil ve Ticari Araç Satış Müdürü Hüseyin Özcan da, Kaptan Turizm ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden memnun olduklarını belirterek, “ Şu an Kaptan Turizm’e 10 adetlik Crafter teslimatının ilk iki adetini teslim ediyoruz. Önümüzdeki süreçte firma ile işbirliğimiz sürecek ve 10 Crafter firmanın filosunda yerini alacak. Bu satışta takas yok, VDF Finans imkanı kullanıldı. Ayrıca yeni kampanyamız AutoCredit ticari araç kullanıcılara önemli avantajlar sağlıyor. vdf AutoCredit uygulamasıyla, klasik krediye oranla oldukça düşük taksitlerle yeni bir araç sahibi olma imkânı sunuyor. vdf AutoCredit sistemiyle kullanıcılar Volkswagen Ticari Araç’ın Caddy, Transporter, Caravelle ve Amarok modellerine uygun vadeler ve düşük taksit imkanlarıyla sahip olmanın yanı sıra, 3 yılda bir araç yenileme, vdf geri alım garantisi gibi avantajlardan da yararlanabiliyor. Yeni Crafter araçlarımızın Kaptan Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159