banner69

Antoto Ankara’da

banner113

Antalya merkezli Antoto, İstanbul ve İzmir’den sonra Ankara’da da kamyon ve otobüs satışı yapacağı bayisini açtı.

banner114
TAŞITLAR 07.12.2015, 15:32 07.12.2015, 15:44 Taşıma Dünyası
Antoto Ankara’da
CANER ÖZCAN / ANKARA

3 Aralık Çarşamba günü yapılan 4 bin 500 metrekarelik alana kurulu bayii açılışına MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Antoto Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Göksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy, Antoto Ankara Genel Müdürü Tayfun Kazazoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Hizmet ağımızı genişletiyoruz 

Antoto Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy, İstanbul ve İzmir’in ardından Ankara’da kamyon bayii açarak hizmet ağını genişlettiklerini söyledi. Otobüs ve midibus pazarındaki başarılarını kamyon pazarında da devam ettirdiklerini dile getiren Göksoy, “Hizmet kalitemiz geleneksel yapı içeriyor. Bu geleneksellik, müşterilerimizin hoşuna gidiyor ki, bize bu rütbeyi uygun görüp, bu pazarda yer ayırdılar” diye konuştu.

Hedef 800 kamyon 

Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ise Antalya’da kamyon pazarında yakaladıkları başarıyı devam ettirmek için Ankara’da kamyon bayii açtıklarını söyledi: “Antalya’da kamyon pazarında başarılı olduk. Daha büyük bir pazarda olmak gerekiyordu, bunun için de Ankara’nın en doğru yer olduğunu düşünüyorum. Kamyon pazarında MAN’ın başkenti Ankara. Burada da iyi işler yaparsak, karşılığını alabileceğimizi düşünüyorum. Satış ekibimiz Mart ve Nisan aylarından itibaren 250 kamyon satışı gerçekleştirdi, yılda 800 kamyon satmayı hedefliyoruz. Antalya, Ankara ve çevre iller olarak, geride kalan 11 ay itibari ile 450 kamyon sattık.”

İstanbul’da yeni bayi 

Hikmet Göksoy, 5 Ocak’ta Alibeyköy’de 6 bin metrekare alana kurulu bir bayi açılışı yapacaklarını sözlerine ekledi. 
Şehirlerarası otobüs pazarı ve küçük otobüsteki satış adetlerini de paylaşan Hikmet Göksoy, “Büyük otobüs pazarının 1200-1250 adetlerde kapanmasını bekliyoruz. Antoto olarak 200 büyük otobüs satışı, 550 de Prestij satışı yaptık. 2016 yılında küçük otobüste yine aynı rakamları bekliyoruz. Pazarın da aynı seyredeceğini düşünüyoruz” dedi. 


Ateşler Yapı, 40 kamyon aldı. Ateşler Yapı Sahibi Alaattin Ateş’e 40 adet kamyon teslimi yapıldı. Hasan Göksoy, Ateş’e bir plaket sundu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hasan Göksoy, Tuncay Bekiroğlu, Zehra Göksoy, Hikmet Göksoy açılışı birlikte yaptılar.


Zeki Çalıkıran


Nuh Çavuşoğlu, Murat Anıl


Mustafa Öztürk


Şafak Kıyar, Adnan Yamanoğlu


Hasan Pilavcı



Yorumlar (1)
fuat kırkpınar 7 yıl önce
Hemşerim okul arkadaşım Adnan Yaman oğlu nerelerdesin ne iş yaparsın telefon numaranı yazarsan görüşürüz.
banner117
15
açık
banner159