banner69

ZF, Almanya gezisinde yenilikçi ürünlerini tanıttı

banner113

ZF, IAA Hannover Ticari Araç Fuarı öncesi uluslararası basın mensupları için basın toplantısı ve test Sürüşü düzenledi. Taşıma Dünyası basın toplantısı ve test sürüşünde yerini aldı.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 22.07.2014, 16:11 22.07.2014, 16:36 Taşıma Dünyası
ZF, Almanya gezisinde yenilikçi ürünlerini tanıttı


26 ülke‘den 100’ün üzerinde sektör basın temsilcisi Aachen’de, ZF’nin basın toplantısında buluştu. Katılımcılar, ZF ürünleri ile donatılmış araçları profesyonel test merkezinde, ileri sürüş uzmanları eşliğinde kullanma imkanı buldu. ZF üst yöneticileri sunumları ile katılımcıları bilgilendirdiler


ZF, Uluslararası basın mensupları için, Almanya’nın Aachen şehrinde yer alan IKA (Institude of Automotive Engineering) test sürüş merkezinde basın toplantısı ve test sürüşü organizasyonunu gerçekleştirdi.


7 temmuz günü akşam yemeği ile başlayan program ertesi gün; Frederik Staedler - Ticari Araç Birim Başkanı, Andreas Moser - Otobüs Ürünleri (Şanzıman&Aks) Birim Başkanı,, Dr.Andreas Grossl - Otobüs Aks Geliştirme Müdürü’nün yenilikçi ZF ürünlerini tanıttığı sunumları ile devam ederek test sürüşleri ile tamamlandı.


Taşıma Dünyası Aachen’daydı


Türkiye’den sektör basınından temsilciler, ZF Services Türk Satış ve Pazarlama Müdürü Atilla Hassas’ın eşliğinde söz konusu etkinliğe katıldı.


Katılımcılar, ZF’nin yeniliklerini öncelikli görebilme imkanını yakaladığı gibi, 7 ayrı istasyondaki tüm araçları test edebilme fırsatını da elde ettiler.


Türk üreticilerin kamyon ve otobüslerinin de görücüye çıktığı organizasyonda, araçlar katılımcılar tarafından tam not aldı.


Organizasyona;

 

• Ford Otosan, ZF Astronic ve ZF Intarder ile ürettiği yeni çekicisi Ford Cargo 1846 T ile,

•  Temsa, ZF Ecolife Otomatik şanzıman+ ZF A-132 Arka Aks + ZF RL75E Bağımsız Ön Süspansiyon ile ürettiği otobüsü LD Intercity ile,


• TCV/Bozankaya ise, ZF AVE-130 Elektroportal Aks’lı Türkiye’nin ilk elektrikli otobüsü SILEO ile katıldı.


Türk üreticilerinin araçlarının göz doldurduğu organizasyonda ZF, tablet bilgisayar ile sürücüsüz manevra ve park imkanı sağlayan, ZF’nin yeni nesil kamyon şanzımanı TraXon’un hibrit versiyonu ve yine ZF’nin elektrikli yönlendirme sistemleri ile donatılmış  ZF Innovation Truck aracını tanıttı.


Sürücüsüz kumanda edilebilen ve kusursuz manevra ve park kabiliyeti olan araç katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Organizasyonun son gününde ise ZF’nin Schweinfurt’taki tesislerine konuk olan katılımcılar burada, ZF Services Pazarlama Direktörü Dr. Ulrich Walz’ın konuğu olarak hem Lojistik merkezini hem de 8HP binek otomobili tork konvertörü üretim tesislerini ziyaret etti.


ZF’nin düzenlediği basın toplantısındaki açıklamalar ve test sürüşü ile ilgili geniş bilgiler Taşıma Dünyası’nın bayram sonrasındaki sayısında okuma imkanı bulabileceksiniz..

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159