02.01.2018, 12:11

Başlıklarrrr...

Başlık; yazının, kitabın,  filmin,  eserin can evidir. Madem bir yılı daha tamamladık, başlıklarımızı dizelim, yine. 2017 boyunca attığımız başlıklardan bir özet ve ana fikir çıkarabiliriz… Sayalım;
Azim Sebat Umut / Kim Yapıyor? / Siz, Hazır mısınız? / Sahada 100 Savaş  Yerine; Masada Bir Savaş Kazan / Her Günümüz Sınav / Hiç Duvar Olmasa / Karşılaştırmak Gereklidir / Yapmak mı; Yönetmek mi? / Dijitalleşeceğiz / Ört, Gizle; Nereye Kadar? / Kendimize Bakmak Şart / Önümüz İş; Kış Değil / Oranlar Var; Karşılaştırma Kolaylığı Var / Umutlanalım (mı?) / Kader Gayrete Aşıktır / "C"ler Biliyor / Yapısal Deyince / Recep İvediklerle Olmaz / Gerçekçi mi, Yardakçı mı? / BM-UNICEF Diyor ki / Her Yerde Komedi / Adaletin Bu mu, Dünya /  Kalkınmayı Büyümeye Feda Ediyoruz / Resmi İstatistikler Apaçık Gösteriyor, Her şeyi /  Dünya Yine Dönüyor / Bayram Ansızın Gelmiyor ki / Sigortanızı Genişletin / Yönetsel Bütünlük'te Etkili Adımlar / Adil Olmak Zamanı... Adalet İsterken / Yanıltmak da Rekabet / Gelir Uçurumu Küçülse (mi?) / Kars'a 1 Milyon Yolcu Gelirse /  Bildiklerimiz Arttıkça; Artar Bilmediklerimiz / Yakın Takip / Önce Dönüşme, Yenilikçilik (İnovasyon) Sonra.
 *  *  * 
2018 yılının bugün bilinenler ışığında 2017'ye benzer geçeceğini düşünebiliriz. Üretim, İstihdam, İhracat, İthalat, Krediler, Devlet Destekleri, KGF, Enflasyon artacak. 
Dünyanın baktığı Performans Listeleri'ndeki sıralarımız  azalmasa da aynı kalacak
Komşularımız ve çevremizdeki sorunlar hafifleyecek, azalacak.
2018, en çok 2017 kadar bir zor  yıl olur, daha kolay bile olabilir.
Yeni yılın eski yıldan sağlıklı, bereketli, verimli, huzurlu, çözümlü ve planlı olmasını dilerim. ■
Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159