Mercedes-Benz Otomotiv Küresel IT Çözümleri Merkezi’ne 100 kişilik ek istihdam

Mercedes-Benz Otomotiv Küresel IT Çözümleri Merkezi bünyesinde kurulan Daimler Mobility Global Tech-Hub için Back-End, Front-End ve Full-Stack yazılım geliştirme uzmanlığı alanında yazılım mühendisi, çözüm mimarı, DevOps mühendisi, CloudOps mühendisi, UX tasarımcısı, QA mühendisi ve Scrum Master’lar aranıyor.

banner114
İŞLETME / İK 12.04.2021, 12:39 12.04.2021, 12:49 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Otomotiv Küresel IT Çözümleri Merkezi’ne 100 kişilik ek istihdam

Mercedes-Benz Otomotiv Küresel IT Çözümleri Merkezi bünyesinde kurulan Daimler Mobility Global Tech-Hub için Back-End, Front-End ve Full-Stack yazılım geliştirme uzmanlığı alanında yazılım mühendisi, çözüm mimarı, DevOps mühendisi, CloudOps mühendisi, UX tasarımcısı, QA mühendisi ve Scrum Master’lar aranıyor.

Bu işe alımlara ek olarak; Mercedes-Benz Otomotiv Küresel IT Çözümleri Merkezi, SAP danışmanlığı tecrübesine sahip, farklı modüllerde deneyimli (MM, SD, WM, QM, FI, PP vs.) kişileri de istihdam etmeyi hedefliyor.

Mercedes-Benz Otomotiv Küresel IT Çözümleri Merkezi, Rollout ekibini de yeni çalışanlar ile genişleterek, 2021 yılı sonuna kadar 100 kişilik ek istihdam sağlamış olacak.

Mercedes-Benz’in ana şirketi Daimler AG’nin, 2013 yılında küresel IT stratejisi kapsamında Türkiye’yi bilgi teknolojileri üslerinden biri olarak konumlandırmasının ardından açılan Küresel IT Çözümleri Merkezi’nde 100 kişilik ek istihdam sağlanacak. Bu kapsamda SAP ve yazılım geliştirme alanlarında farklı deneyime sahip uzmanlar istihdam edilecek.

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Üyesi ve Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi Direktörü Özlem Vidin Engindeniz: “Küresel IT Çözümleri Merkezi olarak her yıl büyüyerek, servis ve ürün portfolyomuzu genişleterek yolumuza devam ediyoruz. 2020 yılının sonunda kurulan, Daimler Mobility organizasyonu için bir yazılım geliştirme üssü olacak Daimler Mobility Global Tech-Hub hizmet vermeye başladı. Bu doğrultuda Daimler Mobility Global Tech-Hub’da çalışmak üzere 2021 yılında ek yazılım mühendisleri istihdam edilecek.” dedi.

Engindeniz sözlerine şöyle devam etti: “Bunun yanı sıra lokasyonumuzun Daimler dünyası içerisinde her geçen gün önemi artmakta ve çeşitli alanlarda yeni sorumluluklar da almaktayız. Bu çerçevede SAP danışmanlarından oluşan bir ekip daha kuracağız. Tüm bunlara ek olarak ekosistemin henüz olmadığı ülkelere ilk defa Mercedes Me Connect hizmetinin sunulması, Online Me Store gibi farklı satış kanallarının aktif hale getirilmesi, satış ve satış sonrası süreçlerinin ülkeye adaptasyonu, mobil uygulamaların canlıya çıkartılması gibi hedeflerin olduğu Rollout ekibimizi de ek istihdam ile genişletmeyi planlıyoruz. Tüm yeni istihdam planlarımızla, 100 yeni çalışanı bünyemize ekleyerek, 2021 yılında kapsamlı yeni iş imkânları sağlamış olacağız.”

İstihdama aralıksız destek

2013 yılında 38 çalışan ile faaliyetlerine başlayan Küresel IT Çözümleri Merkezi, 7 yılda 10 kat büyüyerek mevcutta tedarikçileri ile beraber 380’in üzerinde çalışanı ile yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Küresel IT Çözümleri Merkezi hem mevcut çalışanlarına kariyer fırsatları sunuyor hem de potansiyel adaylara istihdam olanağı yaratıyor. İşe alınacak SAP ve yazılım geliştirme uzmanları için farklı yetkinlikler aranıyor.

Back-End, Front-End ve Full-Stack yazılım geliştirme alanlarında, başlangıç veya ileri seviyede tecrübeye sahip, İngilizce seviyesi ileri derecede olan tüm yazılımcıların başvuruları bekleniyor.

Küresel IT Çözümleri Merkezi, yazılım geliştirme uzmanlarının yanı sıra SAP danışmanları da istihdam edecek. Bu kategoriye başvuracak uzmanlarda farklı SAP (MM, SD, WM, QM, FI, PP vs) modüllerinde deneyim, ileri seviyede Almanca ve İngilizce bilgisi isteniyor. Başvurulan pozisyona göre aranan tecrübe seviyesi de farklılık gösteriyor.

Küresel IT Çözümler Merkezi’nin Rollout tarafında, Mercedes-Benz kullanıcılarının araçları ile doğrudan etkileşime geçmesine imkân tanıyan, Mercedes Me Connect odağında uluslararası yaygınlaştırma projeleri geliştiriliyor. Ekibe katılacak yeni çalışanlar tüm dünyada, mobil uygulamanın geliştirilmeye başlamasından yayınlanana kadar olan tüm süreçte, uygulama sahiplerine yönlendirme ve danışmanlık hizmeti verecekler.

İlgili iş pozisyonlarına başvurmak isteyenler https://www.mercedes-benz.com.tr/passengercars/the-brand/ik.pi.html/the-brand/ik/ik-ana-sayfa/ofis-kariyer-firsatlari web sitesinden ve Mercedes-Benz Türkiye LinkedIn https://www.linkedin.com/company/mercedesbenzotomotiv/jobs/ sayfasından ilanlara ulaşabilecekler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159