banner69

Yes Oto, Enterprıse ile işbirliği

banner113

Dünya genelinde 8 bin 200 ofisi ile araç kiralama alanında hizmet veren Enterprise, Türkiye’de Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları ile 10 yıllık anlaşma sağladı. İşbirliği ile ilgili basın toplantısı, 4 Haziran 2014 Çarşamba günü Swiss Otel’de gerçekleştirildi.

banner114
PİYASA 05.06.2014, 11:22 05.06.2014, 11:29 Taşıma Dünyası
Yes Oto, Enterprıse ile işbirliği

CANER ÖZCAN

Filosunda 1.4 milyon araç bulunduran dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise ile anlaşan Yes Oto Kiralama, arasındaki işbirliği 21 Haziran’dan itibaren başlayacak.

 

1990 yılından bu yana Türkiye araç kiralama sektöründe hizmet vermekte olan Yes Oto Kiralama, 2013 Haziran ayında anlaşmaya vardığı araç kiralamada dünyanın en büyüğü olan Enterprise ile sektöre ‘müşteri ve çalışan memnuniyeti, uygun fiyat, kalite ve inovasyon’ getirmeyi hedefliyor. Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş. işbirliğiyle Türkiye’de faaliyet gösterecek olan araç kiralama devi Enterprise, “önce müşteri memnuniyeti” diyen çalışmalarıyla Türkiye pazarında fark yaratacak.

 

İşbirliği, araç kiralama sektörüne hareket getirecek

 

Konuyla ilgili olarak gelecek hedeflerinden bahseden Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özarslan Tangün gerçekleştirilen basın toplantısında; “Enterprise ile yaptığımız 10 yıllık anlaşma ülkemizdeki araç kiralama sektörüne hareket katacak. Enterprise dünyanın en büyük araç kiralama firması. Sahip oldukları vizyon ve tecrübeye bizim Türkiye pazarındaki geçmişimiz ve deneyimlerimizi de eklediğimizde, sektöre yepyeni bir hizmet anlayışı ve bakış açısı getirerek sektörün gelişimine öncülük etmeye devam edeceğiz. Yes Oto Kiralama 2500 araçlık filosuyla şu anda ülkemiz araç kiralama pazarının en önemli oyuncularından biri. Enterprise imzasıyla birlikte 21 Haziran tarihinden itibaren sektöre yeni bir soluk ve global vizyon getirerek her alanda fark yaratacağız. Şu an 25 ilde 45 ofisimizle hizmet veriyoruz, ilk hedefimiz 2015 yılı sonuna kadar ofis sayımızı 60’a çıkarmak. Gelecek 3 yıl içerisinde de filo kapasitemizi 5 bin araca çıkararak 150 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Enterprıse ile hedeflerimize ulaşacağız

 

Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, “Bugün, bizim için işimizi geliştirmenin en önemli parçası müşteri ve çalışan memnuniyetini sağlamak. Bütün kadromuzu ve iş süreçlerimizi bu yönde eğitmeye ve şekillendirmeye devam ediyoruz. Amacımız her türlü konuda hızlı ve çözüm odaklı bir müşteri memnuniyeti kültürünü geliştirerek devam ettirmek ve bunu müşterilerimize yansıtmak. Şüphesiz ki Enterprise’ın deneyimleri ve güçlü marka yapısı ile amacımıza çok kısa sürede ulaşacağız. Sektöre en yeni bilgi teknolojilerini uygulama, araç filosunda çeşitlilik, proaktif çözümler üretme, uygun fiyat-kaliteli hizmet ile müşteri ve çalışan memnuniyeti gibi değerleri Enterprise marka güvencesiyle getirecek olan Yes Oto Kiralama, pazarda liderliğe oynayacak” ifadelerini kullandı.

 

Yes Oto ile çalışmaktan dolayı mutluyuz

 

Enterprıse yöneticilerinden Mike Edvards, Enterprıse’ın 1957 yılında hizmete başladığını belirterek, “1957 yılında 7 araba ile kiralama işine başladık. Yıllık 16, 4 milyar dolar gelir, dünya genelinde 78 bin çalışan, ve filomuzda bulunan 1.4 milyon araç ile dünyanın en büyük araç kiralama şirketini oluşturuyoruz. Türkiye’de Yes oto ile çalışmaktan dolayı mutluyuz. Amerika’da her yıl 1 milyon araç satın alıyoruz.  Türkiye’deki büyümemiz daha iyi olacak. Türkiye’yi seçmemizin ana sebebi kiralama sektöründeki büyüme oldu” dedi.




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159