banner69

Ece Tur’dan turizm taşımacılığında yenilik: İstanbul-Antalya arasında otel transfer seferleri başlıyor

banner113

Ece Tur, bir ilke imza atıyor ve 15 Haziran’dan itibaren İstanbul’dan Antalya arasında karayolu otel transfer hizmeti sunmaya başlıyor.

banner114
TURİZM 07.06.2021, 14:07 07.06.2021, 14:13 Erkan YILMAZ
Ece Tur’dan turizm taşımacılığında yenilik: İstanbul-Antalya arasında otel transfer seferleri başlıyor

40 yılı aşkın süredir şehirlerarası ve turizm alanında hizmet veren Ece Tur’unFahri Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet Ece yapıyor. Ece Tur’un 15 Haziran’da başlatacağı yenilikle ilgili Genel Müdür Musa Hatipoğlu, Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu.

2000’li yılların başında ulaşım alanında ilkleri hayata geçiren firma olduklarını belirten Musa Hatipoğlu, yaşanan tüm zorluklara rağmen iş süreçlerine yenilikler katmak için çalıştıklarını söyledi: “O yıllarda Edirne-İstanbul arasında 7 kişilik düzenlenmiş lüks araçlarla Ulaştırma Bakanlığı’ndan alınan ilk A1 yetki belgesi ile hizmet yarışımızı rakiplerimizden farklılaşarak sürdürdük. Hizmet sürecinde kalite ve güvene dayalı iş sürecimiz yolcuların büyük beğenisini kazandı. 7 kişilik araçlarımızda sıcak/soğuk ikramın yanısıra televizyon yayını ve günlük gazeteleri de yolcularımıza sunduk.”

Antalya ağırlığı

Bir yandan şehirlerarası seferlere devam ettiklerini de belirten Musa Hatipoğlu, “Son 5 yıldır Antalya’da turizm alanında grup taşımacılığı ve VIP taşıma hizmetine ağırlık verdik. Bu süreçte Antalya ve Gazipaşa Havalimanlarından aldığımız yolcularımızıyaz-kış fark etmedengitmek istedikleri noktalara transfer ettik” dedi.

Bir yenilik daha

2020 yılına gelindiğinde, Ece Tur olarak, turizm alanındaki hizmet farklılıklarına bir yenisini daha eklemek istediklerini açıklayan Musa Hatipoğlu, “Ancak 2020 Mart ayında başlayan pandemi nedeniyle planlarımızı ertelemek durumunda kaldık. Yolcu taşımacılığında çok önemli bir hizmet süreci olacak ve bu alana farklılık getirecek bir yeniliğimiz var.15 Haziran’dan itibaren, İstanbul -Antalya arasında karayolu otel transferlerine başlama kararı aldık. Şu an için, haftanın 3 günü düşük koltuk kapasiteli VIP araçlar ile İstanbul-Antalya arasında seferlerimizi gerçekleştireceğiz. Sefer planlamamızı ise çok farklı şekilde yaptık. İstanbul’dan kalkan araçlar farklı yerlere uğramadan yol üstü seçkin tesislerde mola verecek. Yolcularımız bu süreçte tatile giderken ihtiyaçlarına yönelik alışverişlerini yapma imkanıdaelde edecek. Üstelik yolcularımız, kişi başı İstanbul’dan Antalya’ya 230 TL gibi bir ekonomik bir seyahat bedeli ödeyecek. Araçlarımızda yolculara seyahat sürecince araç içi ikram ve ücretsiz internethizmeti de sunulacak. Yolcular ulaşmak istedikleri otelin kapısına kadar konforlu ve güvenli bir seyahat edebilecekler. Biz, bu hizmetin bir ilk olduğunu düşünüyoruz. Benzerbir hizmeti, sadece tatil paketini satın aldığınız acentesağlıyor, o daulaşım hizmeti varsa. Biz ise acente olarak oteli, ister bizden ister farklı acenteden alsın, kapıya kadar bırakıyor ve dönüşte yine kapıdan alarak transferlerini sağlıyoruz. İlerleyen zaman içersinde transfer ağımızı dahada genişletip aynı hizmeti farklı şehirlerden desunmayı planlıyoruz. 15 Haziran’dan itibaren turizm taşımacılığı alanında bu yeni dönemi yine biz Ece Tur olarak başlatmış olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159