Karayolu taşımacıları dönüşümü tartıştı

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği Ulaştırma Platformu: Panel ve Mezuniyet Töreni'nde ‘sektörün dönüşümü’ masaya yatırıldı. Etkinlik kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Otobüs Kaptanlığı Bölümü'nün 8.Mezuniyet Töreni' de gerçekleştirildi.

banner114
GÜNDEM 23.05.2018, 18:57 23.05.2018, 19:02 Taşıma Dünyası
Karayolu taşımacıları dönüşümü tartıştı
Kaptanlar Kulübü tarafından düzenlenen “Ulaştırma Platformu: Panel ve Mezuniyet Töreni” etkinliği 22 Mayıs Salı günü İTÜ Arı Teknokent’te gerçekleşti. Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı etkinlik, “Ulaştırmada Dönüşüm” paneli ile başladı. Moderatörlüğünü UITP Eğitim Direktörü Kaan Yıldızgöz’ün yaptığı panelde Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz, Aker Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ak, ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik yer aldı. 

Dinleyicilerin sorularıyla da aktif katıldığı panel yoğun ilgi gördü. Panelin ardından 90 bin oyun kullanılarak seçilen Ayın Kaptan Şoförü ödülleri sahiplerine takdim edildi. 

Sektörün En Prestijli Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi

Hankook Şehirlerarası, Isuzu Turizm, Temsa Kentiçi ve Servis Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Ödül alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor: 

Hankok Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülünü Astor Turizm’den Ömer Akdağ, Mis Amasya Tur’dan Aslan Arpa, İstanbul Seyahat Uğur Şengün aldı. 

Isuzu Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülünü Aleyna Turizm’den Uğur Kayabaşı, Ak Çağlayan Turizm’den Öner Töre, Dreams Tur’dan Mehmet Akduruk aldı. 

Temsa Şehiriçi Ayın Kaptan Şoförü Ödülünü İETT’den Ergün Tayap, Erhan Keskin ve İsrafil Karaoğlu aldı. 

Servis Ayın Kaptan Şoförü  ödülü de Tursan’dan Barış Aydındağ, Ölmez Tur’dan Mesut Ölmez ve Gürsel Turizm’den Nurettin Can’a verildi.  

Hankook Genel Müdürü Hyung-Jo Sohn’ya Teşekkür Plaketi

Otobüs Kaptanlığı Bölümü öğrencilerinin gelişimi adına ve Ulaştırma Platformu’nun sektör adına gerçekleştirdiği projelere katkılarından dolayı Hankook Genel Müdürü Hyung-Jo Sohn’a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi, Dr. Kemal Karayormuk ve Ekrem Özcan takdim etti. Sohn, Ulaştırma Platformu’nun etkinliklerini ve otobüs kaptanlığı bölümünü sektör için değerli ve önemli bulduklarını, bu plaketi almaktan da çok memnun olduklarını dile getirdi.

AKÜ Otobüs Kaptanlığı Bölümü 8. Dönem Mezunlarını Verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü 8. dönem mezunlarına yönelik mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde, sektörün yöneticileri ve daha önce Ayın Kaptan Şoförü seçilmiş kaptan şoförleri tarafından otobüs kaptanlığı öğrencilerine sahnede apoletleri takıldı. Bir kadın öğrencinin de mezun olduğu bölüm, bu sene 40 kaptanı daha mezun ederek sektöre kazandırdı. 2008 yılında Dr. Öğretim Üyesi Kemal Karayormuk ve Ekrem Özcan'ın girişimleriyle kurulan Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü, bugüne kadar 300ü aşkın kaptan şoförü sektöre kazandırdı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159