banner69

Trakya Otobüsçüler Derneği’nden Edirne Emniyet Müdürüne ziyaret

banner113

Başkan Salim Altunhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sılay, Rıdvan Kosa Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’u ziyaret ederek şehirlerarası otobüsçülerin sorunlarına yönelik bir görüşmede bulundular.

banner114
GÜNDEM 11.12.2017, 16:24 11.12.2017, 17:04 Taşıma Dünyası
Trakya Otobüsçüler Derneği’nden Edirne Emniyet Müdürüne ziyaret
Trakya Otobüsçüler Derneği Başkanı Salim Altunhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sılay, Rıdvan Kosa Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’u ziyaret ederek şehirlerarası otobüsçülerin sorunlarına yönelik bir görüşmede bulundular.

Başkan Salim Altunhan, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’un kendilerini çok sıcak karşıladığını ve sorunlarını dinlediğini belirtti. Altunhan, “Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’a şehiriçinden İstanbul’a kalkan korsan taşıtlarla ilgili sorunumuzu ilettik. Kayıt dışı yapılan bu taşımacılığın sektöre büyük zarar verdiğini ifade ettik. Sektörün zaten ağır maliyetler altında hizmet yarışına devam ettiğini, korsan taşımacıların bu ağır maliyetlere katlanmadan bu faaliyetleri sürdürecek sektörün ekmeğini, hakkını çaldığını söyledik. Sayın Ali Kemal Kurt, bizleri ilgiyle dinledi. Bu sorunun üzerine gideceğini söyledi” dedi. Ali Kemal Kurt’un, Edirne’nin çok önemli bir turizm kenti olduğunu dikkat çektiğini belirten Altunhan, “Turizmin gelişmesinde şehirlerarası otobüsçülerin çok büyük önem taşıdığını, onların hizmet süreçlerinin güvenli ve kaliteli bir yapıda sürmesi gerektiğini söyledi. Daha iyi hizmet için otobüsçülerle iletişim içinde olmaya devam edeceğini söyledi. Bizler de Emniyet Müdürümüze görevlerinde başarılar diledik” dedi. ■


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159