banner69

Didim Seyahat, İstanbul seferlerine törenle başladı

banner113

Didim'de ulaşım ve taşımacılık hizmet veren S.S.18 no.lu Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, her geçen gün filosunu güçlendirerek, güzergah ağını genişletmeye devam ediyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 22.05.2015, 19:03 22.05.2015, 19:16 Taşıma Dünyası
Didim Seyahat, İstanbul seferlerine törenle başladı
1964 yılından bu yana Söke ve Aydın güzergahında, 2005 yılından itibaren İzmir güzergahında, 2013 yılından itibaren de Denizli-Ankara güzergahında taşımacılık hizmeti veren Didim Seyahat, İstanbul seferlerini de başlattı.

Didim'den yolculara güvenli ve konforlu seyahatle ulaşım imkanı sağlayan Didim Seyahat, İstanbul seferlerinin başlangıcı dolayısıyla açılış ve kutlama töreni düzenledi. Didim Otogarında düzenlenen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, oda başkanları, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, turizmciler, Didim Seyahat Kooperatifi kurucu başkanları, kooperatif yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Didim Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Cengiz ile kooperatif ortakları tarafından karşılanan davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Didim Seyahat'in İstanbul seferlerinin başlangıcı dolayısıyla düzenlenen açılış ve kutlama töreninde konuşan Didim Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Cengiz, Didim Seyahat olarak firma tarihlerindeki çok önemli bir başarının ve aşamanın gururunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Didim Seyahat'in İstanbul seferlerine tarihinde ilk kez başladığını belirten Savaş Cengiz, binlerce yıllık bir kültürün üzerine kurulu olan Didim'in öz varlığından çıkmış olan Didim Seyahat'in dünya medeniyetindeki en önemli merkezlerden biri olan İstanbul ile Didim arasında taşıyacağı yolcularla köprü olacağını ifade ederek, "Didim Seyahat Ailesi olarak kendimizi önemli bir parçası olarak gördüğümüz Didim'in dışarıya açılan yüzü olarak başlangıçtan beri değerli yolcularımızın konforunu ve güvenliğini ön planda tuttuk. Kendimize verdiğimiz bu sorumluluğun bilinciyle ve Didim'i yeni kulvarlarda çok daha güçlü ve etkin şekilde temsil edebilme amacıyla Didim Seyahat'i sürekli olarak geliştirmek için çalıştık" dedi.

GURURLUYUZ, ONURLUYUZ

Didim ile ülkenin diğer yöreleri arasında sağlam köprüler oluşturmak için 2013 yılı Mayıs ayında başlattıkları Ankara seferlerinin üzerinden iki yıl geçtiğini ve yine bir Mayıs ayında bu kez de İstanbul seferlerini başlattıklarını kaydeden Cengiz, "Didim Seyahat ailesi, sürekli büyüyor. Ekibimize yeni katılan arkadaşlarımızla, araçlarımızla ve seferlerine başladığımız bu yeni güzergah sayesinde henüz görmeyen dostlarımızı İstanbul'a, boğaz'a, dünyanın en eski alışveriş merkezi olan Kapalıçarşı'ya, Sultanahmet'e, Ayasofya'ya götüreceğiz. 20 milyon İstanbulluyu da Didim'e, “Mavi Gökyüzünün Altındaki En Güzel Yeryüzüne” taşıyacağız. İstanbul seferlerimiz herkese hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız yolculuklar nasip eylesin" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Didim Merkez Cami imamı Mehmet Beyaz'ın okuduğu dua sonrası açılış kurdelesi kesildi. Kaymakam İskender Yönden ile davetliler, açılış sonrası Didim Seyahat'in konuklarına sunduğu "Didim Keyif" adı verilen 2+1 Mercedes-Benz Tourismo otobüsünü inceledi. Açılış töreninde Didim Valiler Ortaokulu halk oyunları ekibi de gösteriler sundu.







Yorumlar (1)
cengiz ayvar 8 yıl önce
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin
banner117
15
açık
banner159