29.12.2016, 12:04

2016'nın Başlıkları...

Kısa anlatmak iyi anlamak ile olur. 
Başlıkta çok emek var, ama okur geçersiniz. 
Lisede, İngiliz edebiyat öğretmenimiz derse bir gazete haberi getirir, her öğrenciye bir kopyasını verir, 30 dakika sonra herkes oluşturduğu başlığı tahtaya yazar. En yüksek notu, en kısa olan başlık alır, sınıf oylaması ile. 
*
Başlıkta böyle yoğun emek olur, işte...
Bir yılın başlıklarından liste yapınca, ne konuştuğumuzun sergisi önümüzde, seçmelik...
*
Başlayalım 2016'ya / Başladık 2016'ya / Neden, Sonuç, Çözüm / Ne Kadar Hasar, O kadar Prim / Yolsuzluk Yolculuğumuz / 2016 Yüklü Yıl / Akıl Önde Giderse / Eski Bolluk Nerede Kaldı / Değişe Değişe / Bakın Bakalım / Tersine Tebbet? / Turizmi Dışişleri Bakanlığı Yönetsin / Basit mi Dersiniz? / Sadece Bizim Turizm mi Kötü? / Talebe Uyumlu mu Arz? / Herkes Hemfikir Değil / Serbest Pazarda Devlet "Baba" Olmaz / Finansal Okuryazarlık / Paranı Kullan, Yeme! / Onların Ekonomisi Kötü / Taşımacılık Ekonominin Kendisidir / Merkez Bankaları Sahneden İniyor / Sürücüleri Sürenler Sorumlu / Rakamla mı Konuşursunuz, Yoksa / Nedir Engelimiz? / Dostum Bilgin Olacağına Düşmanım Cahil Olsun / Anlamaya Meyilli Eğitimli Sürücüler / Rekabetin Başını Bağlayalım / Rakam Az, Oran Az, Bu Hafta / Öğrenmenin Sonu Yok / Dünyayı Ticaret Yönetir / Her Yer Tiyatro / Her Muafiyete Karşıyım; Ama / Kim Abat Oluyor / Yetki ve Sorumluluk / Dünyaya Bak, Kendini Gör / Bana Ne (mi) Dünyadan / Her Şey Vatan İçin / Önce Ödev… Hak Sonra / Yoğun Gündem Dikkat İstiyor / 2016 Hızlı Bitiyor…
ve sonuncusu da 2016 Başlıklarımız.
*
Her yılın sonunda övünürüz, zor bir yılı daha geride bıraktığımızla. Arkasından yeni yıl hakkında konuşuruz: Önümüzdeki Yıl Zor Bir Yıl Olacak. 
*
Evet her yılımızın daha zor olacağını biliyoruz, gereğince çalışıyoruz ...
Yeni yılda; yeni konularla, yeni sorunlarla, yeni çözümlerle uğraşmamızı diliyorum. 
İyi Yıllar .... ■
Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159