banner69

UITP Ödülleri: Projeler icin son başvuru tarihi 11 Ekim!

banner113

Dünyanın toplu taşımacılık alanındaki en büyük organizasyonu olan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından her 2 yılda bir düzenlenen, UITP Ödüllerinin yeni donemi için başvuru süreci başladı.

banner114
UITP Ödülleri: Projeler icin son başvuru tarihi 11 Ekim!

UITP Odulleri, toplu taşımayı daha iyi hale getirmeyi hedefleyen yenilikçi, iddialı ve çözüm odaklı projeleri tanıtmayı, sürdürülebilir kentiçi ulaşım alanındaki olağanüstü çalışmaları sergilemeyi ve onlara sektörün uzmanları tarafından görünürlük kazandırmayı amaçlıyor.

Başvurular 11 Ekim 2021'den önce internet sitesi üzerinden yapılacak. Bu yılki ödül programinda, 8 başvuru kategorisi bulunuyor.

Kategoriler:

İklim ve Sağlık

Tasarım

Çeşitlilik ve kapsayıcılık

Pazarlama

Entegrasyon

Operasyonel ve teknolojik mükemmellik

Toplu taşıma ve kentiç ilulaşım stratejisi

Genç araştırmacılar

Projelerin alanında tanınmış uzmanlardan oluşan uluslararası ve tarafsız bir jüri tarafından değerlendirilecegini belirten UITP Uyelik, Pazarlama ve Hizmetler Kıdemli Direktörü Kaan Yildızgöz, titiz bir değerlendirme sürecinden sonra odül töreninin 6-8 Subat 2021 tarihlerinde Dubai'de duzenlenecegini ifadeetti. UITP Odullerine bu yıda hem dunyanın farklı farkı ulkelerinden hem de Turkiye’den çok buyuk ilgi oldugunun altinı çizen Yildizgoz, ‘Turkiye’den gelen projelerin hem uluslarası hem de ulusal olmak uzere iki ayrı seviyede degerlendirilecek’ dedi.

UITP Odulleri ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve başvuru sürecini başlatmak için UITP web sitesinizi yaretedebilirsiniz:http://www.uitp.org/awards/

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159