banner69

Ford Trucks 140 inşaat kamyonu teslimatı yaptı

banner113

Birçok kentte, çeşitli alanlarda hizmet veren firmalar, faaliyetlerine uygun Ford Trucks’larla yollarına emin adımlarla yürüyor. Firmalar yeni Ford Trucks’larla güçlenirken hem kendi ekonomilerine hem ülke ekonomilerine kazandırıyor.

banner114
LOJİSTİK 13.06.2016, 13:12 13.06.2016, 13:23 Taşıma Dünyası
Ford Trucks 140 inşaat kamyonu teslimatı yaptı
Öztrans Lojistik’e 100 Ford Trucks 4142 D 

Lojistik sektöründe toplam 600 adetlik araçla faaliyet gösteren ve İstanbul 3. havalimanı inşaatında 250 araçlık bir filo ile lojistik tedarikçisi olarak hizmet veren Öztrans Lojistik; güvenilirliği, seriliği ve verimliliğiyle öne çıkan Ford Trucks araçları tercih etti. 100 adet Ford Trucks 4142D TEM, havalimanı şantiyesinde yapılan törenle, Öztrans yetkililerine teslim edildi.   

Törene Ford Trucks'tan; Türkiye Direktörü Serhan Turfan, Türkiye Satış Müdürü Burak Hoşgören, Türkiye Satış Sonrası Müdürü Mustafa Bostancı, Bölge Müdürleri Barış Anayurdu ve Erşan Ersözlü ile Satış Sonrası Bölge Müdürü Erkan Öztürk ile araçların satışını gerçekleştiren Ford Trucks Ovalı Otomotiv'den Genel Müdür Gazi Osman Ovalı, Satış Müdürü Şener Şahin, Servis Müdürü Mustafa Sabuncuoğlu ve Satış Danışmanı Cırcos Tutar katıldı. 

Emin Yıldız İnşaat’a 20 adet
1993 yılından bu yana Bursa’da inşaat, taahhüt, yol, altyapı, agrega tesisleri ve çeşitli otomotiv alanlarındaki bayilikleri ile hizmet veren Emin Yıldız İnşaat, filosunu 20 adet otomatik şanzımanlı Ford Trucks 4142 M araç ile genişletti. 
Bursa’da gerçekleştirilen teslimat törenine, Emin Yıldız İnşaat firma sahipleri Emin Yıldız ve Zafer Yıldız, Ford Trucks Satış Müdürü Burak Hoşgören, Pazarlama Müdürü Armağan Hazar, Bölge Müdürü Mete İnceer, Erdeğer Ford Trucks Bayisi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan, Genel Müdürü Tunç Ertaş ve Satış Müdürü Müjdat Aras katıldı. 


Zeki Kaptan İnşaat’a 20 adet
Önemli firmalara hafriyat, dolgu, liman tahkimat işleri, nakliye ve inşaat sektörünün çeşitli dallarında hizmet veren Bursa merkezli Zeki Kaptan İnşaat da tercihini Ford Trucks’tan yana kullandı. Araç parkını Ford Trucks modelleri ile genişleten Zeki Kaptan İnşaat filosuna 20 adet otomatik şanzımanlı Ford Trucks 4142 D araç kattı.
Teslimat töreninde, Zeki Kaptan İnşaat firma sahibi Zeki Kaptan, Ford Trucks Satış Müdürü Burak Hoşgören, Pazarlama Müdürü Armağan Hazar, Bölge Müdürü Mete İnceer, Bursa Erdeğer Ford Trucks Bayisi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan, Genel Müdürü Tunç Ertaş ve Satış Müdürü Müjdat Aras katıldı. ■


Öztrans Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Dönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan, Proje direktörü Alp Şeref Işıktaş ve Operasyon Müdür Yardımcısı Sadullah Dönmez araçları törenle teslim aldı. 


Ford Trucks Satış Müdürü Burak Hoşgören, Emin Yıldız İnşaat Firma Sahibi Emin Yıldız’a plaketini takdim etti. 


Zeki Kaptan İnşaat’ın firma sahibi Zeki Kaptan’a, Ford Trucks Satış Müdürü Burak Hoşgören teslimatta bir plaket takdim etti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159