28.05.2018, 11:49

TOFED Genel Kurulu 9 Haziran’da

9 Haziran Cumartesi günü Türkiye Otobüsçüler Federasyonu olarak, gündüz Türkiye çapındaki tüm il dernek başkanları ve delegeleri ile genel kurul etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Aynı günün akşamı ise 48 yıldır geleneksel olarak sürdürdüğümüz iftarımızın 49’uncusunu gerçekleştirmenin mutluluğunu gururunu yaşıyor olacağız. 

Bakanımız teşrif edecek
Bu yıl, genel kurulumuza ve iftar yemeğimize Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın katılımını bekliyoruz. Sayın Bakanın programı uygun olduğu takdirde genel kurulumuza teşrif edecek. İftar yemeğimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Sayın Bakanımız ile sektörümüzün buluşmasından ve kendilerini ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız.

Sezon başlıyor 
Ayrıca 9 Haziran ile birlikte sektörümüz için sezon startı da verilmiş olacak. Okulların, 8 Haziran Cuma günü kapanıyor olması ile birlikte sezon coşkusunu yaşıyor olacağız.  Hemen bir hafta sonra da Ramazan Bayramı’nın bereketi ve hareketliliği sektörümüze yansıyacak. Tabii, çok zor bir dönem yaşıyor ülkemiz. Ekonomik sıkıntılar sektörümüzü de zorluyor. Artan maliyetlerle birlikte taşımacılık sektörü çok daha verimliliğe dayanan bir çalışma standardını oluşturmak zorunda. Yaz sezonunun erken başlaması, Ramazan ayının artık sezonu bölmemesi sektörümüz için çok önemli avantajlar sağlıyor. Yeter ki daha akıllı, planlı ve verimli çalışmanın yollarına bakalım. Önceki yıllarda sezon sürecinde sağlanan kazançlar sektöre kış dönemi boyunca şikayet etmeden hizmet sürecini devam ettirirdi. Artık sezonda elde edilen gelirler bile sektörümüzü mutlu etmeye yetmiyor. Ancak seferleri daha planlı ve verimli yapabilirsek, bilet fiyatlarını maliyetlerin üzerine taşıyabilirsek o zaman gerçek anlamda mutlu olacağız. Sektörümüze şimdiden hayırlı ve bol kazançlı, kazasız, belasız bir sezon diliyorum. ■
Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159