banner69

Duracell Otomotiv Aküleri artık Özçete Şirketler Grubu ile Türkiye'de

banner113

Uzun süredir Duracell lisans sahibi olan Avusturyalı akü üreticisi Banner, Duracell otomotiv akülerinin Türkiye'de dağıtımı için Özçete Şirketler Grubu’nu tek yetkili Türkiye temsilcisi olarak belirledi.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 19.06.2023, 16:19 19.06.2023, 16:26 Erkan YILMAZ
Duracell Otomotiv Aküleri artık Özçete Şirketler Grubu ile Türkiye'de

Bir aile şirketi olan Banner; 86 yıldır Orijinal (OEM) ve Aftermarket (IAM) pazarlarında uluslararası bir üretici olarak 70 ülkede kaliteli hizmet sunuyor. Otomobillerin yanısıra tekneler, forkliftler, kaldırma platformları, acil durum güç sistemleri için de akü üretiyor.

Faaliyetlerine 1978 yılında Adana’da başlayan Özçete Şirketler Grubu, bugün bünyesinde bulunan 6 farklı şirket ile, “sıfır araç satış ve servisi”, “sigorta”, “orijinal/aftermarket/private label yedek parça satışı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı” gibi otomotiv sektöründe farklı iş kolları ile faaliyet göstermekte, 100bin m2 den fazla stok alanı ve Tüm Türkiye’yi kapsayan dağıtım ağı ile 6 depoda (İstanbul, Adana, Ankara, Diyarbakır, Samsun, İzmir) müşterilerine hizmet veriyor.

Şirketler Grubu firmalarından Özçete Otomotiv, Türkiye pazarında Avrupa araç markalarının %70’ine, Uzakdoğu araç markalarının %40’ına yedek parça sağlamakta ayrıca 32 ülkeye ihracat yapıyor. Yine, grup şirketlerinden sıfır araç satış ve servis hizmeti veren Öztek Otomotiv, 4 farklı lokasyonda ( İstanbul Kartal, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Madenler, Adana), 8 showroom ile Peugeot, Opel, Citroen, Subaru araç markalarının bayisi. Özçete Şirketler grubu, Fransız Groupe PSA ile İtalyan-Amerikan Fiat Chrysler Automobiles şirketlerinin birleşmesiyle kurulan Stellantis’in bünyesinde bulunan Peugeot, Opel, Citroen markalarının orijinal yedek parçalarının toptancı, perakendeci, yetkili ve özel servislere dağıtımını grup şirketlerinden Bileşik Platform şirketi üzerinden, İstanbul Anadolu yakası ve Adana’da yer alan 2 merkez depoyu kullanarak yapıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159