banner69

Metro Turizm Selimpaşa Tesisi hizmete girdi

banner113

Yılda 22 milyon yolcu taşıyan Metro Turizm, Trakya bölgesine ve Bulgaristan ile Yunanistan’a ulaşımı daha çabuk sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra dördüncü tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 07.04.2014, 14:19 07.04.2014, 14:22 Taşıma Dünyası
Metro Turizm Selimpaşa Tesisi hizmete girdi
Yılda 22 milyon yolcu taşıyan Metro Turizm, Trakya bölgesine ve Bulgaristan ile Yunanistan’a ulaşımı daha çabuk sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra dördüncü tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.

Bin 350 araçlık filosuyla Türkiye’de 76 ilde 900 acenteyle karayolu yolcu taşımacılığı gerçekleştiren Metro Turizm, yolcularına ulaşımda rahatlık sağlamak amacıyla Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi’ni hayata geçirdi.  
İstanbul'un Batı yakasında oturan yolcular, daha batıya gitmek için, ters istikametteki otogara gelmekten kurtularak, hem zamandan kazanacak hem de yorulmayacaklar. Avcılar, Beylikdüzü, Silivri, Çatalca, Mimarsinan, Esenyurt vb. merkezlerde ikamet eden yolcular Trakya bölgesine ve Balkan ülkelerine gerçekleştirecekleri seyahatlerde en az bir saat zaman kazanmış olacaklar.

Trakya’nın Samandıra’sı 

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, yapılan yeni yatırımlarla Metro Turizm’in bir otobüs markasından öteye gittiğini vurguladı: “Anadolu yakasında bulunan Samandıra Tesisimiz gibi  Selimpaşa Tesisinin de Trakya'nın Samandıra’sı olacağına inanıyorum.”  Hizmet kalitesini arttırmak, taşıma sistemlerinin entegrasyonuna öncülük etmek ve ürün çeşitliliğini artırmak için sürekli ve yenilikçi yatırımlara imza attıklarını belirten Öztürk,  “Yatırımlarımızı sektörün lider markası olmanın getirdiği sorumluluk duygusuyla yapıyoruz. İşte bugün de kaliteye kalite katmak için yeni bir tesisle karşınızdayız. Ayrıca yolcularımıza geçen yıl 1300 otobüsle hizmet verirken bu yıl 1500 otobüsle hizmet vermeyi hedefliyoruz ” diye konuştu. 

Hedef 24 milyon yolcu 

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, 2014 yılında belirlenen 24 milyon yolcu hedefine ulaşmak için gerek yatırımlara gerekse organizasyon yapılandırılmasını hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek, “Bu yıl Metro ailesi için kalite yılıdır. Her adımımızda müşteri memnuniyeti odaklı hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Selimpaşa Yolcu Aktarma Merkezi’ne Metro Turizm acentelerinin bulunduğu Avcılar, Parseller, Firuzköy, Tabela, Beylikdüzü, Esenyurt Merkez, Kıraç, Esenyurt SSK, Gürpınar, Tepecik, Mimarsinan, B.Çekmece, B.Çekmece E5, Silivri ve Çatalca’dan gerçekleştirilen servislerle ulaşılabiliyorlar. 

Selimpaşa Aktarma Merkezini; İstanbul'dan Trakya bölgesine (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale üzerinden örneğin; İzmir'den İstanbul'a gelen otobüsler) ve İstanbul'dan Yunanistan, Bulgaristan'a seyahat eden yolcular kullanabilecek.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159