banner69

Tanıtım videosunu beğendi gitti Maraton aldı

banner113

Kastamonu Cide merkezli Cideliler Turizm, ilk Temsa otobüs yatırımını yaptı. Maraton otobüs, törenle Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Ant Oto Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar tarafından Cideliler Turizm firma sahibi Mustafa Demir’e teslim edildi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 16.04.2018, 12:01 16.04.2018, 12:08 Taşıma Dünyası
Tanıtım videosunu beğendi gitti Maraton aldı
Maraton, 10 Nisan günü Temsa’nın İstanbul Otogarı’nda düzenlenen törenle Cideliler Turizm filosuna katıldı. Cideliler Turizm filosundaki otobüs sayısı yeni Maraton ile 5’e çıktı. Firma sahipleri yıl sonuna kadar 1 Maraton yatırımı daha hedefliyor. Tören sonrasında firma sahibi Mustafa Demir Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu.

Tanıtım videosunu çok beğendim
Temsa Maraton aracı ilk olarak çekilen tanıtım videosunda gördüğünü ve videoyu da, aracı da çok beğendiğini belirten firma sahibi Mustafa Demir, “Reklamdan çok etkilenmiştim. Baktığımda gerçekten yakışıklı, güzel bir araba olarak göründü bana. Yerinde görmek ve aracı incelemek için 2016 yılında Adana’ya gittim. Sahip olduğu konfor ve teknolojik özelliklerini çok beğendim. Ancak o günlerde anlaşamadık. Ben başka yatırımlar yaptım. Ama o gün bugündür aklımda Maraton yatırımı vardı. Nasip bugüneymiş” dedi. 

Büyük bagaj tercihimiz 
Temsa Maraton’un sahip olduğu konfor ve teknolojik özelliklerinin yanı sıra bagaj kapasitesinin büyüklüğünün de tercihinde etken olduğunu belirten Mustafa Demir, “Karadeniz yolcusunun bagajı çok. O yüzden otobüsü tercih eden de çok. Ben bagaj parası da almıyorum yolcumdan. Bir de bayan yolcuların internetten tek koltuklu bilet aldığını gördüm.  Biz de bunu isteyen yolcuların, bilette de bir ölçüde farkını vererek seyahat etsin diye Maraton aldık” dedi. 

Koyu Fenerbahçeli 
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Demir, “Bu araç son dakikaya kadar siyahtı. Ama Sonat Bey bir çalışma gönderdi. Ben de koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak çok beğendim ve hemen bu renk olsun dedim. Fenerbahçe taraftarı olan yolcularımızın özel bir tercihi haline gelecektir bu otobüs” diye konuştu. 

1+2 koltuk düzeninde 
Otobüsün üzerindeki koltuk düzenini daha farklı olarak ifade edilmesinin nedenini de sorduğumuzda Mustafa Demir’in cevabı, “Aslında 2+1 değil, bence doğrusu, 1+2 denmesi… Cide’de 1+2 koltuklu otobüsle hizmet veren ilk firma olduk. Bizim son durağımız Cide de değil. Araçlarımız 12 km daha yol alıyor. Bölgede her firmanın kendine has bir yolcusu var. Bizim yolcumuz da ayrı” dedi.  

Kullananlarla konuştum
Bu yatırım sürecinde Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci’nin de büyük desteğini ve ilgisini görmekten de mutluluk duyduğunu ifade eden Mustafa Demir, “Sayın Sonat Demirci, işinde çok tecrübeli ve gerçekten de çok iyi bir insan. Onu tanıdığıma çok memnun kaldım.  Bir aracı alırken satıcı sizinle konuşur ama Sonat Bey beni, bu aracı kullanan müşterilerle de konuşturdu. Karar vermemdeki süreçte çok etkin çalıştı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. ■


Mustafa Demir, Sonat Demirci

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159