Frigorifik Gıda Taşımacılığı İçin Renault Trucks Çekici

Mehmet Mücahit Şişman Nakliye, frigorifik taşımacılıkları için yine Renault Trucks çekici alımı yaptı.

banner114
LOJİSTİK 16.07.2020, 15:38 16.07.2020, 15:44 Taşıma Dünyası
Frigorifik Gıda Taşımacılığı İçin Renault Trucks Çekici
Mehmet Mücahit Şişman Nakliye, gıda taşımacılığı operasyonları için tercih ettiği yeni Renault Trucks T480 Yüksek Kabin çekicisini Türkiye genelinde frigorifik taşımacılık yapan filosuna katıyor. 

Mehmet Mücahit Şişman, Eskişehir merkezli gıda üretim tesislerine hammadde, fabrikalardan satış zincirlerine de nihai ürünün nakliyesini yapıyor. İlk olarak 2013 yılında Renault Trucks Premium 460 çekicisini teslim alan firma, araçlarının yakıt tasarrufundan memnuniyetleri doğrultusunda yine Renault Trucks çekicileri tercih etti. Mehmet Mücahit Şişman, teslimatta verdiği bilgide; “Uzun zamandır Renault Trucks araçları hiç sorun yaşamadan kullanıyoruz. Araç başına aylık en düşük 15 bin km ile Türkiye’nin 81 iline taşımacılık yapıyoruz. Araçlarımızın yakıt tasarrufu kadar sürüş konforundan da memnunuz” diye belirtti. 

Teslimatı gerçekleştiren Renault Trucks yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv’in Bursa Satış Müdürü İnan Yüsecan; “Mehmet Mücahit Şişman, zaten araçlarımızı çok iyi tanıyor ancak ilk defa T serisi araçlarımızı deneyimleyecekler. Yeni özellikler ve teknolojilerimiz sayesinde Premium serimizdeki memnuniyetlerinin daha da artacağına şüphemiz yok” şeklinde belirtti. 



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159