banner69

Busworld Turkey fuarı İzmir'de yapılacak

banner113

Yedinci kez düzenlenecek Busworld Turkey Fuarı, otobüs sektörüne ait alıcı ve üreticilerin buluşup, son gelişmeleri takip edebileceği en önemli platform konumunda. Bu yıl fuarı, ağırlıklı olarak Türkiye dışında; Ortadoğu, Arap Yarımadası ülkeleri, Irak, İran, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Doğu Avrupa Ülkeleri, Kuzey Afrika ülkeleri ve Mısır’dan gelecek 10.000 civarı sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

banner114
PİYASA 30.11.2017, 10:24 30.11.2017, 11:00 Taşıma Dünyası
Busworld Turkey fuarı İzmir'de yapılacak

Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı, Busworld Turkey, 19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında, HKF Fuarcılık A.Ş., Busworld Europe ve TOF işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İzmir’de düzenlenecek. Fuar, farklı ülkelerden katılan 200’ ün üstünde marka ve firmaya ev sahipliği yapacak.

Fuarda hangi ürünler sergilenecek ?
Otobüs, midibüs, minibüs, yedek parça, aksesuar ve ekipman, akaryakıt ürünleri, multimedya ve bilgi teknolojileri sağlayan yazılımlar.

Fuarı kimler ziyaret edecek ?
Yerli ve yabancı ulaşım otoriteleri, belediyeler, şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan turizm şirketleri, medyanın da dahil olduğu otobüs ve ilgili endüstrilerden gelen ziyaretçiler.

Neden İzmir ?
Fuar altı kez İstanbul’da düzenlendi. Gün geçtikçe daha büyük bir alana ihtiyacı olan 7. Busworld Turkey Fuarı, İstanbul da bulunan fuar alanlarının konfor ve kapasitelerinin sınırlı olması, buna karşın yeni yapılan İzmir Fuar alanının her türlü ihtiyaca cevap veren yapısı nedeni ile tercih edildiği için ilk kez İzmir’de düzenlenecek.

İzmir, özellikle nüfus yoğunluğu ve ekonomik gelişim açısından bakıldığında, Türkiye’nin 2. büyük şehri konumundadır. Yolcu taşımacılığı açısından göz önüne alındığında ise; özellikle turizm yönünden bir hayli yoğun bir bölge olması İzmir’ i otobüs endüstrisinin çok önemli bir stratejik noktası haline getiriyor.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159