banner69

Karabük Anadolu Petrol 4 adet MAN TGX aldı

banner113

Karabük Anadolu Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Biçer, çok uzun yıllardır akaryakıt sektöründe olduklarını belirterek, “Akaryakıt taşıma için yeni yatırımda tercihimiz MAN TGX yönünde aldı. Kullandığımız bir MAN çekici vardı. Ondan kaldığımız memnuniyet üzerine yeni yatırımı da MAN yönünde yaptık” dedi.

banner114
PİYASA 26.06.2020, 17:06 26.06.2020, 17:26 Taşıma Dünyası
Karabük Anadolu Petrol 4 adet MAN TGX aldı

1989 yılından 2018 yılına kadar şehirlerarası otobüsçülük alanında da faaliyet gösterdiklerini belirten Durmuş Biçer, “2016 yılında Kamil Koç’un Karübük hattını üstlendik ancak 2018 yılında tüm işi devrederek otobüsçülük alanından çıktık. 29 yıl boyunca otobüsçülük alanında hiç ikinci el otobüs yatırımı yapmadan sıfır araçlarla sektörde yatırım yaptık. Bugün pandemi sürecini de ve otobüsçülük yaşadığı sıkıntıları görünce “iyiki çıkmışız” dediğim oldu" diye konuştu.



Yıl sonuna doğru çekici sayısını 10’a çıkartabiliriz


Asıl işlerinin oto lastik olduğunu ve daha sonra petrol istasyonu ile devam ettiğini belirten Durmuş Biçer, “50 yıllık bir ticaret hayatımız söz konusu. Bu süreçte akaryakıtın yanı sıra inşaat işi de yaptık ama akaryakıt tarafında daha büyümeye yönelik bir adım atma kararı verdik. Burada akaryakıt taşıma işine yönelik tercihimizde MAN çekiciler yönünde oldu. Çünkü kullandığımız MAN çekiciden çok memnunduk. Araçlar hem hafif, hem dayanıklı üstelik yakıt tüketiminde de avantajlı. Şimdi eğer normalleşme süreci ile birlikte hayata daha da normale dönerse çekici sayımızı yıl sonuna doğru 10’a çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Durmuş Biçer, pandemi sürecinden akaryakıt sektörünün de çok etkilendiğini ancak 1 Haziran itibariyle de hareketliliğin başladığını ve bununda akaryakıt sektörüne olumlu yansımalarının olduğunu belirtti.



Tekrar otobüsçülük düşünürmüsünüz sorumuza ise Durmuş Biçer’in cevabı:; “Eğer işler düzelirse neden olmasın, tekrra otobüsçülüğe girebiliriz” yönünde oldu.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159