banner69

MAPAR ZF Türk’ün partner yetkili servisi oldu

banner113

ZF Services Türk, otomotiv sektörünün büyük oyuncularından MAPAR ile partner yetkili servis sözleşmesi imzaladı. Sözleşmeye ZF Services Türk Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu ve MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin imza attı.

banner114
OTOMOTİV 31.10.2018, 18:42 31.10.2018, 18:47 Taşıma Dünyası
MAPAR  ZF Türk’ün partner yetkili servisi oldu

Türkiye’deki operasyonlarına 1988 yılında başlayan ZF Services Türk, kuruluşunun 30. yılında yetkili servis hizmet zincirine, sektörün köklü oyuncularından MAPAR’ı da ekleyerek gücüne güç kattı.

Yeni yapılanmada en büyük adım MAPAR ile atıldı
Güç aktarma organları, şasi teknolojileri ve aktif-pasif güvenlik sistemlerinde küresel bir lider olan ZF, yaklaşık 146.000 kişilik global iş gücü ile liderliğini ve öncülüğünü koruyarak 40 ülkede ve 230 noktada faaliyet gösterirken, Türkiye çapındaki yeni bayi yapılanma stratejisinin ilk ve en büyük adımını atarak sektörün bir başka büyüğü MAPAR ile partner yetkili servisi güç birliğine imza attı.



MAPAR ile ilkelerimiz bir
MAPAR Bursa yerleşkesinde 25 Ekim Perşembe günü ZF Service Partner yetkili servis sözleşmesi imza töreninde konuşan ZF Services Türk Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, “40 yıldır Türkiye’de otomotiv ana ve yan sanayiinde dünya çapındaki bir çok markayla satış ve servis hizmetleri ile yedek parça tedariğini başarılı bir şekilde sağlayan, sorunsuz müşteri hizmetleri anlayışını kendine ilke edinen MAPAR’ın ZF ailesine katılması ile servis ağımızın gücüne güç katacağız. MAPAR’ın sektördeki birikimi, tecrübesi ve kabiliyetleriyle kısa zamanda ZF Services Türk ailesine de ticari alanda önemli katkılar sağlayacağına inancımız tam” dedi.

ZF ailesine katılmaktan mutluluk duyuyoruz
ZF Services Türk ailesine partner yetkili servis ünvanıyla katılmaktan büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayan MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, “ZF standartlarında donatılmış MAPAR ZF Service Partner tesislerimizde otobüsten, kamyona ve iş makinasına kadar her türlü ZF komponentine bakım ve onarım hizmeti vereceğiz. ZF Services Türk ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyoruz. ZF Services Türk ve MAPAR olarak bu iş birliğinin otomotiv sektörü için verimli olmasını diliyoruz” dedi.




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159