banner69

Astor Turizm Mercedes yatırımı ile büyüyor

banner113

Şanlıurfa merkezli Astor Turizm, filosuna 2 adet Tourismo 15 kattı. Filosunda 43 araç bulunan firma yıl içerisinde 10 adet daha Mercedes otobüs yatırımı planlıyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 03.04.2017, 10:49 03.04.2017, 10:58 Taşıma Dünyası
Astor Turizm Mercedes yatırımı ile büyüyor
Şanlıurfa merkezli Astor Turizm, filosuna 2 adet Tourismo 15 kattı. Koluman Tarsus’un gerçekleştirdiği satışla, araçlar Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde, Astor Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Adnan As, Filo Satış Danışmanları Deniz Martin, Mehmet Sancakoğlu, Koluman Tarsus Otobüs Satış Müdürü Erdem Ünler’in hazır bulunduğu törenle 28 Mart Salı günü teslim edildi. Firma yıl içerisinde 10 adet daha Mercedes otobüs yatırımı planlıyor. 

Araçların teslimatı sonrasında firma sahibi Adnan As ile İstanbul Otogarındaki yazıhanelerinde bir araya  geldik. Adnan As, yeni yatırımlar ve gelecek hedefleri üzerine Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. 

10 Mercedes yatırımı daha 

2 adet Tourismo yatırımı ile filolarındaki özmal araç sayısının 18’e ulaştığını belirten Adnan As, “Filomuzdaki kiralık 25 araçla birlikte toplam araç sayısı 43. Şanlıurfa merkezli, Çanakkale, Akçay, Yalova, İstanbul, Mersin, Ordu hatlarında hizmet veriyoruz. Şu anda karşılıklı 18 araç kaldırıyoruz. Yazın bu sayı, 25 olacak. Mercedes yatırımımız devam edecek. 8 adetlik bir sözleşme yaptık. Mayıs ayında 4 aracı teslim alacağız. Yıl sonunda 4 araçla sıfır araç yatırımını kapatacağız. Bu araçların 4’ü Tourismo, 4’ü de Travego olacak. Ayrıca BusStore parkında yer alan 2014 model iki Travego’ya yönelik de anlaşma yaptık. Gelecek hafta 2 aracı da teslim alacağız. Yılı toplam 12 adetlik bir otobüs yatırımı ile tamamlayacağız. Bu araçları takassız aldık. Mercedes-Benz Finansman imkanı da sunuldu” dedi. 

Yakıt tüketimi düşük  

Mercedes otobüslerin yakıt tüketimi ile çok önemli bir avantaj sağladığına dikkat çeken Adnan As, “Tourismo araçların yakıt tüketimi çok iyi. 100 km’de 19,5 litre. 2016’nın Kasım ayında aldığım 3 Tourismo aracın çok önemli tasarruf sağladığını gördük. Bu avantajlar yine beni Mercedes yatırımına yöneltti” dedi. 

İyi bir sezon ve yeni hatlar 

Bu yıl iyi bir sezon beklentisi ile yatırım yaptıklarını belirten Adnan As, “Astor Turizm’i 10 Aralık 2016’da satın aldım. 7 yıldır Astor Turizm sektörde hizmet veriyor. Sektör şu anda hareketsiz, ancak yaz döneminin iyi olacağı inancındayız. Bu yıl yeni hatlarımız olacak. Şanlıurfa merkezli Trabzon ve Ankara üzerinden Kastamonu hattını hizmete açacağız. Yeni bazı hat planlamalarımızda devam ediyor. Hedefimiz büyümek” dedi. ■





Araçların satışını gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk bayi Koluman Tarsus Otobüs Satış Müdürü Erdem Ünler, “Astor Turizm ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Sayın Adnan As, yeni yatırımlarla hedeflerini büyütüyor. Biz de Mercedes-Benz araçlarımızla bu hedeflere katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. 3 yıllık kasko ve finansman imkanları bu süreçte kullanıldı. Yeni araçlar Astor Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun, bol kazançlar getirsin” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159