banner69

Hassoy Otomotiv’den Mis Amasya Tur’a Tourismo

banner113

Korona virüsünün yarattığı tüm olumsuzluklara rağmen şehirlerarası otobüsf firmaları geleceğe yönelik yatırımlarını sürdürüyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 03.04.2020, 17:34 03.04.2020, 17:38 Taşıma Dünyası
Hassoy Otomotiv’den Mis Amasya Tur’a Tourismo

Mercedes-Benz Türk bayii Hassoy Otomotiv Mis Amasya Tur’a Tourismo teslimatı gerçekleştirdi. Tourismo otobüsün teslimatı Hassoy Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan tarafından Mis Amasya Tur’dan Hüseyin Öksüz’e teslim edildi.



Hassoy Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan, yolcu taşımacılığının zorlu bir süreçten geçtiğini ancak bu sürecin de aşılacağına inandıklarını belirterek, “Firmalar geleceğe olan umutları nedeniyle yatırımlarını sürdürüyor. Mis Amasya Tur bu firmalardan birisi. Yeni Tourismo aracımız Mis Amasya Tur firmasını hayırlı, uğurlu olsun” dedi.



Mis Amasya Tur’dan Hüseyin Öksüz, “Çok zorlu süreçler yaşadık. Bugün yaşanan süreç diğerlerinden çok farklı olsa da bu da bir şekilde aşılacak ve gelecekte yine yolcumuza en iyi en güzel şekilde hizmet vereceğiz. Bu umutla yeni yatırımlar yapıyoruz. Tourismo otobüslerde bizim ve yolcularımızın beklentilerine uygun en kaliteli hizmeti verebileceğimiz araçlar. Tercihimizde bu nedenle Mercedes Tourismo oldu. Hasssoy Otomotiv’e de ilgisi ve desteği için teşekkür ederim” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159