banner69

Yeni İnan Turizm’den Travego ve Tourismo yatırımı

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon 2+1 Travego, Mengerler Bursa 2+1 Tourismo 16 teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 03.09.2021, 14:15 Erkan YILMAZ
Yeni İnan Turizm’den Travego ve Tourismo yatırımı

ÖZEL HABER/ Erkan YILMAZ

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde 2 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleşen teslimatla Yeni İnan Turizm filosuna Travego ve Tourismo katıldı. Teslimat törenine Yeni İnan Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik, şirket yetkilisi İhsan Aygün ve bireysel otobüsçü Zafer Özer ile kaptanlar katıldı. Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş 2+1 Travego otobüsü Yeni İnan Turizm bireysel otobüsçüsü Zafer Can Petrol sahibi Zafer Özer’e teslim etti.

Teslimat sonrasında açıklamalarda bulunan Yeni İnan Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik, “Pandemi sürecinin getirdiği zorlu şartlara rağmen ülkemize ve sektörümüze güveniyoruz. Bünyemizde hizmet veren bireysel otobüsçülerimizle birlikte yolcularımıza en güvenli ve en kaliteli hizmeti sunma çabası içindeyiz. Yeni otobüsler hem firmamıza hem de yatırımcılara hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yıl sonunda 1 Travego yatırımı daha

Bireysel otobüsçü Zafer Özer’de, çok uzun süredir sektörde bireysel otobüsçü olarak hizmet verdiklerini belirterek, “Yaz sezonu bitti ama önümüzde üniversitelerin açılma süreci var. Çok uzun süredir öğrenciler okullarından uzak kaldı. Şimdi okulların açılmasıyla birlikte sektörümüzde bir hareketlilik olacak. Bizde 41 yeni özellik içeren yeni Mercedes otobüs yatırımı kararı aldık. Bu alımda Mercedes-Benz Finansman imkanını da kullandık. Bayraktarlar Merkon yetkililerinin de bu süreçte önemli desteklerini gördük. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yine yıl sonunda bir Travego yatırımı daha planlıyoruz” dedi.

41 yeni özellik fark yaratmaya devam ediyor

Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş’da, “ Yeni otobüsler 41 farklı özelliği ile hem sektörden hem de yolculardan büyük beğeni topladı. Özellikle iklimlendirme sistemi ile pandemi sürecinde sağlıklı seyahatlerin yapılmasına çok önemli bir katkı da sağlandı. Pandemi süreci de henüz bitmedi. Sağlıklı seyahat süreci hala en önemli öncelik. Mercedes otobüsler bu alanda farlılık yaratmaya devam ediyor. Şehirlerarası otobüsçüler her zorlu şartta en iyi hizmeti sunma hedefi içinde oldu. En iyi hizmetin birinci unsuru da yeni otobüs filosuna sahip olmanız. Yeni Travego ve Tourismo hem sahip olduğu güvenlik donanımları ile işletim sürecinde sağladığı avantajlar ile otobüsçünün beklentilerini karşılıyor. Otomatik şanzıman yakıt tüketimini düşürürken sürüş konforunu artırıyor. Yeni İnan Turizm’e ve bireysel yatırımcılara yeni otobüslerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. İşbirliği sürecimizin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159